Lenne milyen cms keretrendszert tudtok mondani ami könnyen szerkeszthető, nincs sok bug (joomla) és nagy adatbázisokat is képes kezelni . És amire kéne egy termék eladásokkal foglalkozó oldalt szeretnék össze kalapálni. ötlet?
Ha webshop kell akkor ne joomla, és társaikba gondolkozz, mert nem arra való elsősorban.
Bár az opencart nekem nem nyerte meg a tetszésemet, viszont a prestashop nagyon jó kis ingyenes webshop.
Az egyik ügyfélnek most cseréltem le a joomla oldalát egy presteshop-ra 30E termékkel, és nincs gond vele, kényelmesen elbírja.
Szia!
Kicsit ellentmondásos amit szeretnél.
A könnyen szerkeszthető, azaz tetszőleges külső és rengeteg plugin, kiegészítője van.
Kezeljen nagyméretű adatbázisokat gyorsan...
Egy kész CMS rendszerrel könnyebb kezdeni, de ha tényleg nagyméretű az adatbázis, és nem csak 1-2 ezer termékről van szó, akkor már célszerű célorientáltan fejleszteni.
Ezzel viszont elveszítheted a könnyen bővíthetőséget, alakíthatóságot, és költségesebb is.
A termékem mennyiségétől és várható forgalomtól függően, viszont tényleg jobb lenne saját szerver, vagy VPS.
Osztott tárhelyeknél nem lehet olyan szép memória cache -t használni adatbázisra, ami hatványozottan meggyorsítaná a nagyméretű adatbázisokból való lekérdezést.
Szerintem kicsit pontosítani kéne a kérdést.
Mit értesz könnyen szerkeszthető alatt?
- Könnyen bővítheted magad, pluginekkel, vagy könnyen tudod a tartalmat módosítani.
- Mekkora is az a nagy adatbázis!? Pár ezer termék ami még bele fér egy free CMS rendszerbe, vagy akár több tíz vagy százezrekről van szó.
- Termék eladás is kicsit tág. mert lehet egy webshop, amikor egy üzlet saját termékei, vagy akár egy aukciós, apróhirdetős oldal is, mint a vatera, vagy jofogás.
Illetve az se ártana hogy a te tudásod mit takar, ha pl. magad szeretnéd megcsinálni.
Plugin téma hegyek -et egyértelműen csak WordPress -hez kapsz.
Jelenleg csak a Joomla ami kissé konkurenciája ilyen téren, de még az is elmarad...
Viszont egyértelműen be kell ruháznod saját szerverre, tesztre bőven elég egy VPS is, de hamar kifogja nőni.
"olyan ami árveréses licitálós"
Vannak erre specializált CMS-k is.
#7 van, de azok koránt sem annyira bővíthetőek, vagy épp testre szabhatóak, ilyet használt eddig is a kérdező...
Én ezért írtam a WordPress -t, ami igaz egy blogmotor, de akár aukciós portállá is alakítható.
Kérdező: Azt azért tud, hogy minnél több, összetettebb kiegészítőket használsz, annál lasabb lesz az oldalad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!