Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy lehet optimalizánli egy...

Hogy lehet optimalizánli egy weboldalt?

Figyelt kérdés

Csak css és html kódot tartalmaz a weblapom.

Ilyen

[link]

ikonokat használok hozzá. Ehhez letöltöttem a szükséges dolgokat.

Az egyik gondom, hogy, míg Firefox-on és Chrome-on megjelenik, Explorer alatt valamiért "összemennek" az ikonok.

A másik gondom, hogy, egy ismerősöm más verziójú Firefox-t használ és nála egyáltalán nem jelennek meg az ikonok pedig mindent elküldtem ami kell hozzá.

(Az oldal még nincs fent a neten.)

Ti hogy oldjátok ezt meg?

2015. jún. 4. 17:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanúgy néz ki opera és ie alatt is
2015. jún. 4. 18:01
 2/2 Drone007 ***** válasza:

Sajnos a gondolatolvasás még mindig nem erősségünk, pedig én igyekszem esküszöm, de csak a fejem fájdult meg.

Vagy tedd ki egy tárhelyre a művedet, vagy mutass kódot, mert így nagyjából semmit nem fogsz kapni.

Ha a honlapon lévő használati útmutató nem válik be akkor itt egy minta az alapján:

[link]

A fontawesome az "external resources"nél van betéve a maxcdn-ről

2015. jún. 4. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!