Mennyi időbe telhet megtanulni weboldalt késziteni, hogy egy szép kreatív vállalat weboldalt is meg tudjak csinálni van némi alap html, css, php tudásom, csináltam már egy két alap weboldalt és programozni is tudok kezdő szinten?
Ráadásul ahhoz, hogy szép és kreatív weblapokat rakj össze, nem elég a kódokat tudni. Kell hozzá érzék is, és kreativitás is. Plusz a webdesign trendeket is tudni kell. Nem véletlen trendek, hanem azért mert ez az, ami a legtöbb embernek tetszik.
Egy ronda weblapot ritkán élvezetes olvasni. Max akkor, ha nagyon érdekes a tartalom. Egy céges honlap meg gagyi hatást kelt, ami kevesebb ügyfélhez is vezethet.
11-es vagyok.
Kifelejtettem egy szót:
Egy _ronda_ céges honlap meg gagyi hatást kelt...
Kezdj el joomlát tanulni, megéri. Esetleg ha nem riadsz vissza a komplexitástól, akkor Drupalt.
Viszont ha csak ez az egy projekt lessz és nem ebből akarsz megélni, akkor inkább fizess ki egy szakembert.
majdnem elfelejtettem válaszolni:
Ha napi szinten foglalkozol vele, néhány hét alatt elég jól bele lehet jönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!