A DesignPattern-nek van e valami magyar neve?
Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 10:16
2/5 A kérdező kommentje:
köszi :D
web technológiákhoz JavaScript, CSS, jQuery, Php-hez tudnál e ajánlani egy könyvet ? (magyarul ha lehet)
2015. jún. 2. 10:32
3/5 anonim válasza:
Webes technológiákhoz az angol nyelvet tudom ajánlani.
4/5 anonim válasza:
ha szeretnél weblapot csinálni akor én valmeik CMS-t ajánlom ha nem szeretnél még tanulni sem akor én meg csinálom szívesen a többit emailba
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves jmuzsi: a DesignPattern nem arra jó, hogy jól nézzen ki az oldalam hanem, hogy egy bizonyos rendszerezés szerint írjam meg.
Nagy és bonyolult oldalaknál fontos, hogy rendszerezve legyen.
Ott ahol mar design patternre van szükség ott nem elég egy szimpla CMS. De azért koszi :).
Első sorban sorban csak egy gyors alapozónak kellene magyarul, hogy aztán majd könnyebb könnyebb angolul.
2015. jún. 2. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!