Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ti milyen VPS vagy szerver...

Ti milyen VPS vagy szerver (fizikai) szolgáltatokat használtok? és ezektől milyen csomagot?

Figyelt kérdés
2015. máj. 29. 12:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Digitalocean, altalaban a legkisebb eleg sok dologra eleg.

Ha kell, lehet tobbet inditani, vagy nagyobbra atterni.

2015. máj. 29. 13:46
 2/7 A kérdező kommentje:

Plusz lemezterületet kérhetsz e hozza ? ( Ha csak tárhelyből kell a nagyobb és a többi jó ahogy van ?)

Melyik országot használod ?

2015. máj. 29. 13:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Több országot is, mikor épp mit, mostanában Németországot.

Külön lemezt nem lehet, de elég az a pár gép ami van általában.

Ha valami olyan cuccot akarsz, amire nem elég pl a legnagyobb instance alatt lévő ssd, akkor oda már amúgy is más tárolási módszer kell.

(Vagy alternatívaként be lehet húzni bármilyen tárhelyet hozzá ügyesen, pl Dropboxot, Google Drive-ot is lehet linuxon lemezként felcsatolni.)

Ugyebár ez egy saját rendszer, azt csinálsz vele, amit akarsz.

2015. máj. 29. 18:38
 4/7 A kérdező kommentje:

Egyik válaszoló mondta, meg az előző kérdéseménél, hogy vigyázzak a külföldi szerverrel mert akkor az ottani törvények vonatkoznak rám :(.

Nem célom semmilyen jogsértő anyagot : pl .zenét, filmet szoftver feltenni.

Fórumokat és szöveges tutoriálokat, adok veszek oldalakat készítenek.

2015. máj. 29. 19:21
 5/7 A kérdező kommentje:

Napok óta töprengek, hogy mit válasszak.

Gondoltam kezdetnek sima tárhelyre is de halottam, hogy ha ugyan arról az IP rol valakinek jogsértő anyaga van akkor az én domainem is tiltólistára kerül a Google nel.

2015. máj. 29. 19:25
 6/7 A kérdező kommentje:
2015. máj. 29. 19:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Én a Vultr-t használom. Gyakorlatilag DO klón, de a tesztjeim alatt úgy tűnt, kicsivel gyorsabb CPU-t használnak (vagy csak nem terhelik annyira túl), meg a legolcsóbb csomagban nem 512, hanem 768 mega RAM van, ami nem sokkal több, de mégis.

Nekem konkrétan Németországban, Frankfurtban van a szerver. Nem tudom, milyen jogi következményektől félsz... Ha nem illegális tartalmat szeretné kiszolgálni, akkor majdnem mindegy, hol van a szerver. Vagyis nem mindegy, inkább a célközönség elhelyezkedése alapján kell dönteni.

2015. máj. 30. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!