Domain bérlés hogyan?
Hogy működik ez, kik a megbízható szolgáltatók, kb mennyi havonta, mennyi tárhelyet érdemes bérelni, M
milyen szintű programozás szükségeltetik hozzá?
Blog oldalról lenne szó. Persze nem olyanról, ahol csak én vagyok, hanem regisztrációsról, mint akár a blog.hu
Ha csak blogolni akarsz, akkor miért nem felel meg valamelyik meglévő szolgáltató? Pl blog.hu n ingyenesen indíthatsz blogot, mi hiányzik róla?
A webes cuccokhoz nem értek, csak kíváncsi vagyok.
"Persze nem olyanról, ahol csak én vagyok, hanem regisztrációsról, mint akár a blog.hu"
Ergo bárki regisztrálhatna, és bárki blogolhatna, nem sima blog lenne :)
Ha te blog szolgáltatást szeretnél nyújtani, akkor kösd fel a gatyót.
Egyrészt, mert szolgáltatás révén a domain lesz a legkisebb költség amivel számolnod kell (évi 3-6000 Ft).
Másrészt egy ilyen szolgáltatásnak már jogi feltételei is vannak.
Harmadrészt a mögöttes kiszolgáló szoftver megírása nem kispálya, ha nem te csinálod, akkor komoly pénzösszeg.
Negyedrészt nagyon komoly tárhely kell hozzá, de minimum egy önálló felügyeletű VPS. Látogató/regisztráló számtól függően a tárhely mérete is növekedhet. Egy kezdeti 1-2GB jó darabig elég lehet.
Ha kész vagy vállalkozást indítani amibe kezdetben elég nagy összeget be kell fektetni, és a megtérülésre semmilyen garancia nincs, akkor hajrá.
VPS bérlésére, és saját szerverek hostolásához ajánlom a tárhely.eu-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!