Miért "felejti" el az eddigi formázást a wordpress téma?
Ingyenes wordpress téma (SKT White). Ilyen lefelé görgetős.
Van 7 section lefelé, és azokba lehet pakolászni dolgokat. Már többször csinálta azt, hogy klasszul megírtam, megformáztam manuálisan meg html kóddal is, hogy úgy nézzen ki ahogy akarom. Majd elmentettem. Ez után bármit variálok a következő szekcióval, szétesik az egész,"elfelejti" amit formáztam a betűméretekkel, eltűnnek az enterek, és így tovább :( ezt már többször megcsinálta.... gondolom új témát kéne keresnem, hiszen így bármit változtatok csinálhatok elölről mindent, csak ez a téma pontosan az volt amit kerestem :(
A leírás nem valami pontos, szóval azt tudom válaszolni a kérdésre, hogy valamit rosszul csinálsz.
Azt hiszem ebben a hónapban ránéztem erre a témára és rendesen működött. Talán a restore default gombbal próbálsz menteni? Próbáld meg esetleg újratelepíteni a témát.
Ez inkább Wordpress dolog. Ha váltogatsz a grafikus meg a html nézet között, akkor kiszedi.
Sok br helyett amúgy is okosabb dolog margót használni.
<p style="margin-bottom: 20px">Ez egy szuper cikk!</p>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!