Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Változó weblap másolása?

Változó weblap másolása?

Figyelt kérdés

egy weblapot, amit ha bezársz visszaáll alapra, hogy lehet lemásolni?

gondolom vhogy htmlként de nem sikerül

#weblap #HTML #másolás #weblap másolás
2015. máj. 17. 15:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem zárod be és úgy mented le.
2015. máj. 17. 15:29
 2/8 A kérdező kommentje:

"másolása"

nem letöltése, másolása

olvasdgazsd eszt és ki-derül mirűl lesz mondat:

[link]

2015. máj. 17. 20:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak én nem értem, hogy mit szeretne csinálni a kérdező?
2015. máj. 17. 23:44
 4/8 2xSü ***** válasza:

> egy weblapot, amit ha bezársz visszaáll alapra

Őőő… Ez így már nem igazán érthető. De gondolom egy dinamikus oldalról van szó, persze kérdés, hogy mitől áll vissza „alapra”. Kliens oldali script fut, ami változtat ezt-azt? Vagy szerver oldali változásról van szó?

Ez utóbbinál valóban jó megoldás, hogy lemented a lapot. Kliens oldalon is jó, ha a meglévő tartalom nem interaktivitás révén jött létre (kattintgatás, hasonlók…).

> "másolása"

> nem letöltése, másolása

És a letöltött, lementett fájl egészen véletlenül nem másolata véletlenül a böngészőben lévőnek? :-)

De a kérdés megfogalmazásából az derül ki, hogy nem igazán vagy járatos a honlapok működésében. Ilyen esetben célszerű lenne ismerni a célt, hogy egészen pontosan milyen honlapról van szó, milyen célzattal akarod lemásolni, mit akarsz azzal a másolattal kezdeni, mert lehet nem az a módja a célod elérésének, mint amit te elképzelsz megoldásként.

2015. máj. 18. 01:41
 5/8 Drone007 ***** válasza:
Ezek szerint nem csak én vagyok rossz gondolatolvasásban.
2015. máj. 18. 08:20
 6/8 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Én sem értettem mit akar. De #2 alapján full troll kérdés, úgyhogy szerintem ne is fecséreljünk több időt rá.

2015. máj. 18. 08:57
 7/8 A kérdező kommentje:

pl ha egy játékot megnyitsz, bezárod chromot, kinyitod kezdheted előlről

ugyanezt weblapban

2015. máj. 18. 12:09
 8/8 b4r4thg ***** válasza:

Elég furcsán tagolod a mondatot, így nem vagyok benne biztos, hogy értem mit szeretnél.

De ha a korábbi oldalakat akarod megnyitni, akkor Chormeban van egy olyan lehetőség, hogy "Nemrég bezárt oldalak", onnan vissza tudod nyitni.

Ha böngészőn belüli játékot akarsz folytatni az már necces, mivel valószínű flash alapú, így nem tudod menteni.

2015. máj. 27. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!