Tetszik a blogom kinézete? (Link PM-ben)
Ez a blog maga a nagybetűs Államtitok :D Azért nem szeretném egyből nyilvánosra tenni, mert még próbálok csiszolgatni rajta. Amúgy a történetek még nincsenek fenn, csak egy próbabejegyzés.
(Leszögezném, hogy már van tartalom, csak lusta állat voltam ma ahhoz, hogy feltöltsem, mert a kinézettel szöszöltem.) Akkor neked esetleg elküldhetem? *könyörgő szemek*
Összességében nekem nem tetszik.
- Éjjeli madarak esetében én nem választanék vörös hátteret
- Én máshova írtam volna a fejlécképre, de egyébként az egészen tetszik. Olyan képzelt sárkányos. Nem nagyon ismerem a madarakat, de valamiért az az érzésem, hogy ez nem egy éjjeli madár a fejlécképen. :)
- Nem raknék ¤ jeleket a menübe
- Frissek? Érdekes elnevezés a főoldalra. :)
- A tartalom fehér háttere brutálisan elüt az oldal többi színétől, ahogy a chat is. Ilyen formában szerintem nem valami szép.
- A bejegyzés alatt nem látszik a "Feliratkozás:" szöveg.
- Jobb oldalt a madaras köröcske egy cseppet zavaró. Túl sokat mozog és szerintem nem nagyon illik a színes dizájnba. A belső körből majdnem kilóg a szöveg. Valami másik képpel mondjuk egészen menő is lehetne.
- A keresésre ráférne valami formázás
Nagyon köszönöm a segítséget! Mindenképp kékesre fogom cserélni a designt, mert a vörös valóban nem igazán kapcsolódik az éjszakához (enyhén szólva).
Amúgy a madár elvileg nem létezik, a kép az Imagine Dragons egyik albumborítóján szerepel. Már kerestem mást, este igyekszem frissíteni, és kijavítani a hibáimat.
Még azt szeretném kérdezni, hogy a betűk megfelelő méretűek, vagy változtassak rajtuk?
Köszönöm a válaszod! És akkor most elsompolygok szerkeszteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!