Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tetszik a blogom kinézete?...

Tetszik a blogom kinézete? (Link PM-ben)

Figyelt kérdés
Csak a design-t szeretném, ha véleményeznétek. Nem igazán értek a html-kódokhoz, de próbálkoztam, hogy ne legyen tucatblog. Azt, hogy sikerrel jártam-e, majd eldöntitek. :D Előre is köszönöm szépen a válaszokat, és akkor a linket majd üzenetben küldöm.

2015. máj. 12. 20:44
 1/10 Argloss ***** válasza:
100%
Ennyire titkos? :)
2015. máj. 12. 22:26
 2/10 A kérdező kommentje:

Ez a blog maga a nagybetűs Államtitok :D Azért nem szeretném egyből nyilvánosra tenni, mert még próbálok csiszolgatni rajta. Amúgy a történetek még nincsenek fenn, csak egy próbabejegyzés.

(Leszögezném, hogy már van tartalom, csak lusta állat voltam ma ahhoz, hogy feltöltsem, mert a kinézettel szöszöltem.) Akkor neked esetleg elküldhetem? *könyörgő szemek*

2015. máj. 12. 23:35
 3/10 Argloss ***** válasza:
Küldheted. Kíváncsi vagyok és nem szoktam titkolni a véleményemet. *gyilkos mosollyal az árnyékba húzódik*
2015. máj. 13. 01:17
 4/10 Tengor ***** válasza:
100%
Én is mondanék véleményt, de ezért biztosan nem írok privátot...
2015. máj. 13. 06:44
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem is kell :) a linket elküldöm, a vélemény jöhet ide.
2015. máj. 13. 07:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is megnézném, ha nem gond. :)
2015. máj. 13. 14:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Elküldtem mindenkinek, köszönöm :>
2015. máj. 13. 22:16
 8/10 Argloss ***** válasza:

Összességében nekem nem tetszik.

- Éjjeli madarak esetében én nem választanék vörös hátteret

- Én máshova írtam volna a fejlécképre, de egyébként az egészen tetszik. Olyan képzelt sárkányos. Nem nagyon ismerem a madarakat, de valamiért az az érzésem, hogy ez nem egy éjjeli madár a fejlécképen. :)

- Nem raknék ¤ jeleket a menübe

- Frissek? Érdekes elnevezés a főoldalra. :)

- A tartalom fehér háttere brutálisan elüt az oldal többi színétől, ahogy a chat is. Ilyen formában szerintem nem valami szép.

- A bejegyzés alatt nem látszik a "Feliratkozás:" szöveg.

- Jobb oldalt a madaras köröcske egy cseppet zavaró. Túl sokat mozog és szerintem nem nagyon illik a színes dizájnba. A belső körből majdnem kilóg a szöveg. Valami másik képpel mondjuk egészen menő is lehetne.

- A keresésre ráférne valami formázás

2015. máj. 14. 00:29
 9/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a segítséget! Mindenképp kékesre fogom cserélni a designt, mert a vörös valóban nem igazán kapcsolódik az éjszakához (enyhén szólva).

Amúgy a madár elvileg nem létezik, a kép az Imagine Dragons egyik albumborítóján szerepel. Már kerestem mást, este igyekszem frissíteni, és kijavítani a hibáimat.

Még azt szeretném kérdezni, hogy a betűk megfelelő méretűek, vagy változtassak rajtuk?

Köszönöm a válaszod! És akkor most elsompolygok szerkeszteni :D

2015. máj. 14. 11:48
 10/10 anonim válasza:
én is megnézném ha lehet :)
2015. máj. 16. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!