Minden már FTP-hez enged pillanatok alatt kapcsolódni, de ehhez nem mi lehet a gond?
Modem - router - asztali gép
Minden ftp-hez enged csatlakozni, viszont napok óta nem tudok egyhez csatlakozni, egyszerűen nem enged be mintha nem lenne ilyen domain vagy nem tudom (weboldal megy rendesen).
Egyszer engedett belépni pár napja, akkor próbáltam fájlt feltölteni, azt írta fájlátviteli hiba. Utána már be sem engedett. Tegnap újraindítottam a routert satöbbi, megint beengedett de megint átviteli hiba, és megint nem enged azóta belépni. Ilyenkor mi lehet a probléma akár szerveroldalon akár nálam? Ja és nem ingyenes tárhely tudtommal.
Nem lehet hogy ssl/tls problémáid vannak? Milyen klienssel próbálsz csatlakozni?
A legjobb, ha WinSCP-t használsz SFTP-hez (vagy akár FTP-hez is).
Először is, hova szeretnél feltölteni? Másodszor, mivel próbálsz feltölteni (Milyen programmal)?
Nekem is mostanában gondom akadt a feltöltéssel, de nekem a FileZilla megoldotta a problémát. Hasonló volt a gondom mint neked, hol engedett hol nem engedett csatlakozni. Ha engedett is, gyorsan ledobott. FileZillán látom, hogy néha ott is megakad, de okos kis program, meg tud szakítani minden korábbi kapcsolódási kísérletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!