Illustrator és Frontpage használata?
Sziasztok!
Amatőr szinten nem rég óta elkezdtem foglalkozni az Adobe illustrator programmal. És lenne egy olyan kérdésem,hogy a programban én már megszerkesztettem előre egy designet,de sajnos azt nem tudom úgy mond megcsinálni azt,hogy 'éljen' is az a weblap. A frontpageba próbálkozom,de maximum csak képként tudom felrakni. A kérdésem a következő,hogyan tudnám használni a két programot ahhoz hogy egy használható weboldalt tudjak létrehozni ?
Az egyes objektumokat - gombokat, háttereket, díszítő elemeket - másold, és illeszd be új dokumentumként és exportáld ki képként - akkorának mint a terven (ezért érdemes skiccet csinálni: [link] ).
Majd a terv alapján valamilyen kódszerkesztővel - Notepad++, Komodo Edit, Sublime Text, stb... - elkészíted a HTML-struktúrát, és az azt formázó - a díszítőelemként funkcionáló képeket is beillesztő - CSS-stíluslapot. A Frontpage-szerű WYSIWYG-szerkesztőket szerény véleményem szerint ignoráld - nem adnak effektív kódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!