Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudok weblapt csinálni?

Hogyan tudok weblapt csinálni?

Figyelt kérdés

kérlek segítsetek! fontos lenne!

Nagyon bonyolult?

2010. febr. 21. 21:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
szánalmas kis kerítés:)
2010. febr. 23. 09:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Sajnos rajtad is észre vehető, hogy ha valami a számítástechnikával kapcsolatos akkor az ember leblokkol, teljes informatikai analfabétává avanzsálja magát és képtelen logikusan gondolkodni. Ha nem tudsz weblapot készíteni, akkor menj be a könyvtárba és vegyél ki egy könyvet, esetleg írd be a Google keresőjébe, hogy weblap készítés, weblap szerkesztés. Ez olyan nehéz. A józan paraszti eszű gondolkodáshoz nem kell informatikai előképzettség. Én néha nem is értem a hozzád hasonló embereket.
2010. febr. 23. 11:03
 13/17 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem hogy miért mindenki azt a fránya W3School oldalt linkeli

há bazzz nem elég hogy még a HTMl is nehéz, nem hogy még angolul

minden hasonlo kérdésben mindig azt linkelik, jonak jo oldal. de nem biztos hogy meg is ért valamit az ember belőle

a Crazy but real-on elég jol érhetően leirja az alapokat

[link]

itt a nagy részét elsajátithatod ami egy egyszerű honlaphoz elég

én is itt kezdtem

+ még innen onnan, forumok. De ha nem akarsz profin foglalkozni vele akkor ott megtalálod ami neked kell;)

2010. febr. 23. 13:04
 14/17 anonim ***** válasza:

Jha és ajánlom ezt az oldalt ha már reklamáltam hogy angol oldalakat linkelnek csak :D

[link]

itt nagyon jó dolgokat ir le

2010. febr. 23. 14:07
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Jézus szereti az internetet!
2010. febr. 23. 14:23
 16/17 anonim ***** válasza:

low gyerek nem Vallási tanácsokat kértünk...

te nagyon értelmes

2010. febr. 23. 18:29
 17/17 A kérdező kommentje:

Jah leblokkolok a számitástechnikától! És azthittem itt valaki tud nekem segíteni , ami tényleg nagyon egyszeű! jártam már külömböző oldalakon de rájöttem , hogy nekem erre nincs időm! Köszi a segítséget! majd megkérem a nővéremet! :D

puszi-pá!

2010. febr. 23. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!