Domain nevet hol tudnék eladni könnyebben?
Figyelt kérdés
Jelenleg a domainabc oldalán hirdetem úgy hogy ajánlatokat várok de nem nagyon érdekel senkit sem... el lehet egyáltalán adni egy domain nevet, vagy várjak éveket...?2015. ápr. 21. 14:31
1/4 Tengor válasza:
Ha valakinek pont az kell, akkor el lehet adni. Persze ha neki előjoga van a domainre, akkor el is perelheti tőled.
2/4 anonim válasza:
Önmagában domaint nem, csak nagyon speciális esetben, de akkor se biztos hogy olyan árat adnak érte amivel nyereségesen jönnél ki.
Ha viszont csinálsz egy oldalt, amit népszerű kulcsszavakra be optimalizálsz, és így kereső TOP részébe kerül, akkor szép összeget is hajlandóak fizetni érte!
Mert kap egy weboldalt, ami egyből TOP helyezésen van.
3/4 anonim válasza:
pl. nekem kell egy domain ami pl. akarmi.hu
de ez már foglalt, viszont akarmi.eu vagy akarmi.com még szabad, akkor azt választom.
Azaz ha nem feded le az összes lehetőséget, semmit se érsz 1-1 név birtoklásával.
4/4 horbeni válasza:
igen egyetértek az előttem szólókkal, kivéve ha valami nagyon ütős a domain, de akkor hamar lecsapnak rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!