Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudok RSS és Atom...

Hogyan tudok RSS és Atom feedet elhelyezni a blogomon?

Figyelt kérdés
Blogspotos vagyok és az alapbeállítás nem tetszik, mert netvibes meg my yahoo is van benne, de RSS nincs. Én meg csak RSS-t és Atomot szeretnék. HTML kódra lenne szükségem.
2015. ápr. 15. 13:32
 1/8 Tengor ***** válasza:
2015. ápr. 15. 13:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Hm, nekem az a változat kéne, amit pl. a Feedreaderhez hozzá tud adni a látogató. Ezek csak megjelenítik a friss hozzászólásokat, bejegyzéseket, nem?
2015. ápr. 15. 13:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazából ezek a linkek eddig is megvoltak, egy html kód kéne, amit ha beteszek az oldalra ezekkel a linkekkel, akkor fel tudnak rá iratkozni. Nem tudom, hogy érthetően kérdezek-e... :D
2015. ápr. 15. 13:50
 4/8 Tengor ***** válasza:
Ezt kirakod egy linkbe és a felhasználó hozzá tudja adni a kedvenc RSS olvasójához.
2015. ápr. 15. 13:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Tehát akkor annyi az egész, hogy fogok egy RSS ikont, ráteszem a linket, kimásolja és viszi tovább?
2015. ápr. 15. 13:54
 6/8 Tengor ***** válasza:
Kb
2015. ápr. 15. 13:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Ó, hát köszönöm szépen! :D Amikor a szőke nő blogol, ó, igen. Gondoltam erre, de túl egyszerűnek tűnt. :D
2015. ápr. 15. 13:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Sikerült, köszönöm szépen! :)
2015. ápr. 15. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!