Hol tárolja a weblap az elmenett jelszavakat?
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy a forráskód nem tartalmazza az infot, mit csináljon, de eközben mégis lementődik valami szerverre?2015. ápr. 10. 16:54
11/16 anonim válasza:
Kedves Drone, és ha nincs szervere a honlap tulajdonosának ?
12/16 anonim válasza:
Szerver nélkül weblap sincs te nagyon ész.
13/16 Drone007 válasza:
A szerver üzemeltető és a weboldal tulajdonosa nem feltétlenül ugyanaz.
14/16 anonim válasza:
így van, ezért kérdeztem, hogy olyankor hogyan megy a tárolás ? :)
15/16 Drone007 válasza:
Ahogyan datubber is írta honlap nincs szerver nélkül. Az adatok mindenképpen a szerveren tárolódnak. Hogy bérelt, vagy saját szerver, VPS szerver, vagy fizikai szervergép, osztott szerver, vagy felhőtárhelyes szerver az teljesen mindegy.
16/16 anonim válasza:
én arra gondoltam az előző két kommentemben, hogy a honlaptulajnak nincs szervere. nyilván nem arra, amit ő írt, hogy nem szerveren tárolódna az adat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!