Bernike Szabó kérdése:
Mi legyen a tumblr-om neve?
Figyelt kérdés
sziasztok! már elég régóta ugyanaz a neve a tumblimnak, és már változtatnék rajta, de nemtudom mi legyen a neve.
tudnátok adni valami ötletet ehhez a tumblihoz--> [link]
2015. ápr. 6. 11:44
1/4 anonim válasza:
Szerintem az mar reg rossz, ha olyan nevet allitnal be amit nem te talaltal ki. Legalabbis en igy vagyok vele.
Allits be egy olyan idezetet mondatot vagy kifejezest ami teged megerint. Tetszik neked. Bekovettelek
2/4 anonim válasza:
Légy egyedi. A tumblr-öd te vagy.
3/4 anonim válasza:
14 évesen biztos rengeteg viszontagságon mehettél keresztül, ami így tükrözi a személyiséged, mint ez a "vöröslő fájdalom"...annyira mind1, mi a neved, úgysem érdekel senkit, akik téged követnek, csak azért teszik, hogy utána te is kövesd már őket, nehogy azt gondold, hogy mégegyszer valaha odatalálnak az oldaladra...
4/4 A kérdező kommentje:
kedves utolsó kommentelő! biztos értelmes ember lehetsz...
tudod hány 14 éves-nek van tumblija? és nem egyet tudnék mutatni akiké ehhez képest halál. Elmondom neked, nekem semmi bajom nincs
2015. ápr. 13. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!