HTML-ben hogyan tudok ilyen bekezdést csinálni?
Vagy azelőtt is másoltad a kódot valahonnan, akkor keresd meg, hogy honnan másoltad!
Vagy megírtad magadtól (haha) és akkor most is meg tudod csinálni.
Egyébként egy valami JS-es okosság. Keress egy oldalt, ahol ilyen van és szedd ki a forráskódból!
Első, képzeld én is tudok a forráskód létezéséről és ha találtam volna valahol egy ilyet már rég kiszedtem volna és ki se írtam volna ezt a kérdést. Ha másoltam a kódot valahonnan, hát akkor valami nagyon isten háta mögötti oldalon találhattam amit most nem tudok még egyszer megtalálni. Magamtól meg nem hinném hogy feltaláltam egy új html címkét... mivel mint azt már említettem, NEM js volt, és egyébként igen tudom hogy azzal is meg lehet csinálni. Köszönöm a "hasznos" és lenéző válaszodat.
Második, azok alapvetően jók lennének, én is néztem már őket de mindegyik megoldás hosszabb és bonyolultabb mint amit jelenleg szeretnék.
Vannak függvénykönyvtárak - mint például a JQuery - amivel az egész egyszerűsíthető - mind az adott elemre való kattintáskor történő elrejtés/megjelenítés, mind az oldal betöltésekor való kódfuttatás, stb...
Itt láthatsz egy példát: [link]
Szerintem erre gondoltál. De vigyázni kell vele, mert elég gyér a támogatottsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!