A tarhelyem. Net-nél ezt most komolyan gondolják?
már több mint 3 napja nem elérhetőek az oldalak ami náluk van tárolva, nem lehet lementeni az weboldalamat, adatbázist semmit nem lehet belépni ftp-re, és NEM CSINÁLNAK SEMMIT!
Mit csináljak?
Az ok , hogy lehuz egy ilyen szolgaltato de ahoz mit szoltok, hogy en az egyik oldalon feltuntetett 1500 Ft-os havi webtar szolgaltatast meg akartam rendelni es kaptam egy mailt benne egy gmailos paypal cimmel, hogy ide utaljak 1800 Ft-ot mert 300-at levesz a paypal!
Szomoruan visszairtam nekik hogy ez mar rosszul kezdodik es elment a kedvem, es hogy nem igy kene idecsalogatni az ugyfeleket mert masnak is el fog menni a kedve!
NA most jon a csattano!!!
Visszairtak egy olyan levelet hogy nezzek mar utanna mielott vadaskodom! Nem ertem hol volt abban vadaskodas? :) de nem ez a lenyeg utanna visszairtam 1 sort hogy koszonom de torolheto a megrendeles na innen jott a fenyegetozes!
Bemasolom érdekes :
"Üdvözlöm.
Amiért őn ennyire aranyos és folyamatosan becsület sértéssel vádolja a céget,
Továbbítottunk minden adatot a jogi osztályunknak.
Minden kezünkben lévő adattal megtesszük a feljelentés a cég bíróságon,
Becsület sértés,és mivel a 423paragrafus 14. bekezdése alapján §. A leadott megrendelést ami rögzítésre kerül(szolgáltatás) az illetékes ügyfél az onnan számított 30napig köteles használatba venni illetve kifizetni.
Ip címét rögzitettük és minden levelét csatoltuk a jogi osztályunknak.
A feljelentést megtesszük amiről ön postai levél formályában értesítést fog kapni.
Mostantól nem vagyok hajlandó önnel beszélgetni.
Majd a bíroságon is ekkora szája legyen;)
Üdvözlettel
Becsuletsertes volna az hogy felhaborodtam
az 1500 Ft feltuntetett osszeg helyett 1800-on?
Bocsanat elozo beirasom nem erre a szolgaltatora iranyult hanem egy masikra! A tarhelyem.net-nek ehez semmi koze!
Csak azert irtam hogy az hogy kitolnak veled egy dolog de mar az elejen ilyen modorral irjon egy szolgaltato...
az azert durva!
becsületsértés totál mást jelent.
ip címet meg a szolgáltató csak komoly bűnesetekben ad ki ,de csak a rendőrségnek.
csak ijesztgetnek. kik ezek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!