Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A tarhelyem. Net-nél ezt most...

A tarhelyem. Net-nél ezt most komolyan gondolják?

Figyelt kérdés

már több mint 3 napja nem elérhetőek az oldalak ami náluk van tárolva, nem lehet lementeni az weboldalamat, adatbázist semmit nem lehet belépni ftp-re, és NEM CSINÁLNAK SEMMIT!

Mit csináljak?

2010. febr. 18. 14:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
ezek ilyenek, szarnak rá... szerintem senki ne válaszza ezt, a tarhely.biz -t viszont szívből ajánlom
2010. márc. 17. 22:10
 12/15 anonim válasza:
Én is azt ajánlom mindenkinek, hogy kerülje őket, mint a rossz pénzt! :( A pénzt megkapják, de a szolgáltatás nem működik, support nincs! Érdemes leírni az üzemeltető kiskölök nevét is amúgy: Berecz Krisztian, 1118, Ménesi út 98. Nem ez az első húzása, évek óta ilyen lehúzásokból él gyakorlatilag!!!
2011. jan. 12. 10:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Az ok , hogy lehuz egy ilyen szolgaltato de ahoz mit szoltok, hogy en az egyik oldalon feltuntetett 1500 Ft-os havi webtar szolgaltatast meg akartam rendelni es kaptam egy mailt benne egy gmailos paypal cimmel, hogy ide utaljak 1800 Ft-ot mert 300-at levesz a paypal!

Szomoruan visszairtam nekik hogy ez mar rosszul kezdodik es elment a kedvem, es hogy nem igy kene idecsalogatni az ugyfeleket mert masnak is el fog menni a kedve!

NA most jon a csattano!!!

Visszairtak egy olyan levelet hogy nezzek mar utanna mielott vadaskodom! Nem ertem hol volt abban vadaskodas? :) de nem ez a lenyeg utanna visszairtam 1 sort hogy koszonom de torolheto a megrendeles na innen jott a fenyegetozes!

Bemasolom érdekes :

"Üdvözlöm.

Amiért őn ennyire aranyos és folyamatosan becsület sértéssel vádolja a céget,

Továbbítottunk minden adatot a jogi osztályunknak.

Minden kezünkben lévő adattal megtesszük a feljelentés a cég bíróságon,

Becsület sértés,és mivel a 423paragrafus 14. bekezdése alapján §. A leadott megrendelést ami rögzítésre kerül(szolgáltatás) az illetékes ügyfél az onnan számított 30napig köteles használatba venni illetve kifizetni.

Ip címét rögzitettük és minden levelét csatoltuk a jogi osztályunknak.

A feljelentést megtesszük amiről ön postai levél formályában értesítést fog kapni.

Mostantól nem vagyok hajlandó önnel beszélgetni.

Majd a bíroságon is ekkora szája legyen;)

Üdvözlettel

Becsuletsertes volna az hogy felhaborodtam

az 1500 Ft feltuntetett osszeg helyett 1800-on?

2011. nov. 20. 17:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Bocsanat elozo beirasom nem erre a szolgaltatora iranyult hanem egy masikra! A tarhelyem.net-nek ehez semmi koze!

Csak azert irtam hogy az hogy kitolnak veled egy dolog de mar az elejen ilyen modorral irjon egy szolgaltato...

az azert durva!

2011. nov. 20. 17:24
 15/15 anonim ***** válasza:

becsületsértés totál mást jelent.

ip címet meg a szolgáltató csak komoly bűnesetekben ad ki ,de csak a rendőrségnek.

csak ijesztgetnek. kik ezek?

2011. nov. 20. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!