Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » MP3 letöltés? (többi a leírásban)

MP3 letöltés? (többi a leírásban)

Figyelt kérdés

Készítek egy weboldalt HTML-CSS és ez zenék letöltésével foglalkozik. De mikor beteszem a letöltés gombot nem tölti le hanem elindítja a lejátszást a böngésző. Próbáltam már UCoz-os weboldalt is de ott is ugyan ez van. Hostinger.hu-s tárhelyről töltene le UCoznál mint "letöltés távoli szerverről" és magánál a Hostingernél is létrehoztam egy weboldalt és ott sem tölti le pedig ugyan azon a tárhelyen fut a weboldal amin a zenék vannak. HTML-be így illesztem be a kódot:

<a href="http://webcim.hu/zene/zenecím.mp3">A link szövege</a> Van ehhez valami teg még?

2015. márc. 24. 15:06
 1/8 Tengor ***** válasza:

Ez a böngésző kényelmi szolgáltatása.

A böngésződben kapcsold ki az automatikus lejátszást és akkor majd letölti esetleg válaszd ki a Fájl / Mentést.

2015. márc. 24. 15:20
 2/8 anonim ***** válasza:
2015. márc. 24. 16:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Kell csinálni a webcim.hu gyökerében egy .htaccess fájlt aztán bele:

<FilesMatch "\.(?i:mp3)$">

ForceType application/octet-stream

Header set Content-Disposition attachment

</FilesMatch

2015. márc. 24. 16:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ a 2.nak jó lett :) a weboldal hamarosan 2-3 héten belül elindul a zeneletoltes.pe.hu címen. addig is a zenebarlang.ucoz.hu működik :)
2015. márc. 24. 17:22
 5/8 anonim ***** válasza:

HTML5-el is meg lehet oldani, csak sajnos a régi böngészők nem támogatják:

<a href="http://webcim.hu/zene/zenecím.mp3" download>A link szövege</a>

2015. márc. 24. 17:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem hülyeség ilyen oldalt csinálni, beírod googlebe <szám címe> mp3 download aztán hajrá, lejártak már az ilyen warezolgatós idők
2015. márc. 24. 17:36
 7/8 Tengor ***** válasza:

Ha a saját számaidat akarod terjeszteni, nem biztos, hogy ez a leghatékonyabb módja.

Ha mások zenéit akarod, akkor mit gondolsz mennyi idő alatt húzzák rád a jogtulajdonosok a vizes lepedőt?

2015. márc. 24. 18:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Másokét de rám nem fogják régebben programokkal foglkozó oldalam volt mind hackelt tartalom volt winrar-tól a win 7 pro-ig és nem tudták törölni az oldalt próbáltak levenni 1-2 fájlt de én még aznap visszatöltöttem :D de a végén már csak napi 20-25 látogatóm volt és nm érte meg foglalkozni vele ezt meg csak hobbiból indítottam azért nem is fektettem bele pénzt.
2015. márc. 24. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!