Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Segítene valaki ha tud? (HTML...

Segítene valaki ha tud? (HTML oldal)

Figyelt kérdés
Szeretnék HTML kinézető oldalt gportalra. De nem tudom hogy hogyan kezdjek hozzá, még az alap szinten sem vagyok.. :S Tudtok mondani olyan oldalakat ahol ebben segítenek? Vagy itt leírná valaki hogy hogyan is kell? Légyszi segítsen valaki!!
2010. febr. 16. 16:48
 1/10 anonim ***** válasza:

[link]

Ha esetleg nem tudsz angolul akkor _felejtsd_el_ ugyanis a HTML programnyelv, a programozás nyelve pedig angol!

2010. febr. 16. 16:52
 2/10 anonim ***** válasza:
75%

A HTML nem programnyelv. Tök jó mikor hozzá nem értők próbálnak okosat mondani ;-D.

Sőt HTML kinézetű oldal sincsen, azért kéremszépen, na.

2010. febr. 16. 17:09
 3/10 A kérdező kommentje:
az első válaszoló legalább adott linket, vagyis a kérdésemre válaszolt. de te nem.. nem kérek okoskodó válaszokat
2010. febr. 16. 17:18
 4/10 anonim válasza:

Kedves kérdező!

szedd le a FRONTPAGE nevű programot.

Azon belül csak egy egyszerű szövegszerkesztőhöz kell érteni.

Miután megformáztad a szöveget, rámész arra, hogy CODE alul a balsarokban és már ott az egész html kód, vagy is nem kell neked megírnod egy egész oldalt, de mielőbb tanulj meg html nyelven (nem nehéz)

A másik progi meg a DREAMWEAWER ez is nagyon jó, hasonló, mitn a frontpage, csak ez általában fent van minden letökltő oldalon!

Emailben írok még sok segítséget!

2010. febr. 16. 17:34
 5/10 anonim ***** válasza:

17:09 te mindenhova beszólogatós szakbarbár, tökmindegy hogy programozásnak, scriptelésnek, vagy modellezésnek hívod azt az alkotó folyamatot amiről éppen szó esik, akkoris igaz rá a kijelentésem, hogy annak a hivatalos nyelve ANGOL!

Továbbá szeretnélek felvilágosítani arról hogy igenis van HTML "kinézetű" weboldal, mert egy hozzáértő a weboldal használatából - de legalább az url-ből ránézésre - meg tudja mondani, hogy tartalmaz-e olyan elemeket, amelyek csak PHP, JS, Flash stb. igénybevételével készíthetőek el!!

Kérdező: szívesen, esetleg ha egy egyszerűbb weboldalt szeretnél, és valóban nem tudsz angolul, tudnék segíteni a szerkesztésben, írj privit. :)

2010. febr. 16. 17:37
 6/10 anonim ***** válasza:

hozzá sem tudc kezdeni akk minek karasz?

am van olyan ember/ek akik jópénzért megcsinaljak neked mindent

hogy a kérdésedre is válaszoljak: GOOGLE-> wwblapkészités alapok , stb

2010. febr. 16. 17:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szakbarbár. Amúgy ez a HTML-es intuíció megnevettetett, kösz ;). Én nem tudtam, hogy léteznek webtelepaták :D. No de azért tisztázzuk, HTML kinézetű oldal nincs, mivel minden oldanak HTML a kimenete, oké?
2010. febr. 16. 17:46
 8/10 A kérdező kommentje:
jó rendben, nem tudtam, köszönöm a felvilágosítást. és 17:38. mikor gyerek voltál, járni sem tudtál, de akkor miért akartál egyáltalán megtanulni szaladni? ez ugyan olyan.. én is épp most akarom megtanulni hogyan is kell honlapot szerkeszteni ilyen módon, azért tettem fel a kérdést.
2010. febr. 16. 22:39
 9/10 anonim ***** válasza:

itt is találsz a weblap készítésről hasznos leírásokat magyarul:

[link]

2010. febr. 17. 10:09
 10/10 anonim válasza:
2010. máj. 14. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!