Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » HTML-ben, hogyan tudok űrlapot...

HTML-ben, hogyan tudok űrlapot elküldeni e-mailben?

Figyelt kérdés
A blog.hu szerverére akarnám feltölteni a fájlokat, de php fájlt nem enged feltölteni. Nézegetem videókat erről és mindenhol php-t használnak küldésre. Van erre valami módszer, hogy hogyan lehet csak HTML-ben megoldani vagy más alternativával? Esetleg egy másik szerverre és oda átirányitom az illetőt?

2015. márc. 19. 12:09
 1/7 Tengor ***** válasza:

Kelleni fog a PHP.

A másik szerveres dolog működőképes lehet. A feltöltött HTML-be beágyazod a másik szerveren lévő e-mail küldős lapot és az az oldal dolgozza fel.

2015. márc. 19. 12:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt is probálnám csinálni, csak hogy regisztráltam egy ftp szerverre és feltöltöttem a php fájlt is de nem tudom az élérési cimet hol kimásolni. tehát az ftp szerveren rajta van de hol másoljam ki az elérési cimet?
2015. márc. 19. 12:51
 3/7 Tengor ***** válasza:
A PHP fájlok futtatására webszerverre van szükség. Az FTP szerver az nem webszerver, bár tény, hogy a webszerverekre a fájlokat legegyszerűbben FTP-vel lehet feltölteni.
2015. márc. 19. 12:59
 4/7 A kérdező kommentje:
ajánl már nekem ilyen webszervert, amit érdemes használni, kérlek
2015. márc. 19. 13:32
 5/7 Tengor ***** válasza:

Nem igazán tudok.

Anno mikor kellett egy ingyenes, akkor a [link] használtam egy ideig. De annyi ideig nem, hogy érdemben tudják rájuk mondani valamit.

Ezen kívül a Dotrolltól szoktam venni tárhelyet és a domain dolgaimat is ők intézik, de ők meg nem adnak ingyen tárhelyet.

2015. márc. 19. 13:38
 6/7 anonim válasza:

google, olcsó vps szerver

1. találat nekik van ingyenes dinamikus (php is) tárhelyük...

2015. márc. 19. 16:21
 7/7 SzabZol5 válasza:

Javascript-tel is el lehet még valahogy küldeni űrlapot, de ezt szinte senki sem használja. PHP-t használ mindenki. Inkább keress tárhelyet, vagy másik szolgáltatót.

A blog.hu nem arra való hogy saját PHP fájlokat tölts fel, nem csoda hogy nem engedi.

2015. márc. 20. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!