Milyen scripttel tudom azt megcsinálni, hogy Mozilla Firefoxban átszínezze a görgetősávot?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 19:46
1/3 anonim válasza:
ezzel én is szórakoztam egy időben. Találtam is rá kódot hosszú keresgélés után, de nem működött. Szóval szerintem nincs működő kód rá, de ha valahol mégis találsz szólj.
2/3 anonim válasza:
Tudomásom szerint, mozzila nem értelmezi a gördítősáv színező kódokat (sőt hibáknak véli felfedezni azt a kódrészletet ami erre vonatkozik).
IE-ben átlehet színezni az megjeleníti, de nekem nagyon nem tetszik mert ezt a modern lekerekített sarkú gördítősávból a 97-es stílusként jeleníti meg.
3/3 anonim válasza:
hitetlen.hu - itt vannak hasznos dolgok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!