Kötelező megosztás (Facebookon) és Adsense?
Az Adsense beleszól, ha néhány cikk megtekintéséhez (bloggeren) meg kell osztani a tartalmat?
Egyszerű div ablak lenne, ami eltakarja majd a tartalmat... a bezárás gombra kattintva pedig új lapon beadja a megosztási linket.
(Tudom, ez nem szép dolog stb... amúgy se visszatérő látogatókra megyek. A kérdésre válaszoljatok és ne osszátok az észt, hogy milyen egy undorító megoldás.)
igen, tudom, megértem stb...
A kérdésre válaszoljatok pls. Az Adsense engedi vagy nem ?
és tudod mit? csinálok egy olyan férget ami tíltólistára teszi az összes ilyen magyar weboldalt és blockolja az összes reklámot
ezt nektek
remélem mindent megfertőz majd
Igen, az adsense, de a google is utálja, ha a hírdetéseit nem látja ő maga. A robotjaik bejárják az oldalakat, ahol hírdetés van elhelyezve, és ha nem kattintható a hírdetés, azt elmarasztalónak tartják (a robotok nem vagy nem feltétlenül futtatnak javascriptet, ezért az ilyen ablakokat nem is tudják lekapcsolni).
A google le is tiltja ilyenkor a domaint, elég durván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!