Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Kötelező megosztás (Facebookon...

Kötelező megosztás (Facebookon) és Adsense?

Figyelt kérdés

Az Adsense beleszól, ha néhány cikk megtekintéséhez (bloggeren) meg kell osztani a tartalmat?

Egyszerű div ablak lenne, ami eltakarja majd a tartalmat... a bezárás gombra kattintva pedig új lapon beadja a megosztási linket.

(Tudom, ez nem szép dolog stb... amúgy se visszatérő látogatókra megyek. A kérdésre válaszoljatok és ne osszátok az észt, hogy milyen egy undorító megoldás.)

2015. márc. 9. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Én utálom azt ha egy oldalt meg akarok nézni és csak akkor lehet ha likeolom vagy megosztom. Ha ilyet csinál rögtön letíltom, tíltólistára teszem az oldalt és törlöm az ismerőst is aki megoszotta. Gyűlölöm.
2015. márc. 9. 12:37
 2/7 A kérdező kommentje:

igen, tudom, megértem stb...

A kérdésre válaszoljatok pls. Az Adsense engedi vagy nem ?

2015. márc. 9. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:

és tudod mit? csinálok egy olyan férget ami tíltólistára teszi az összes ilyen magyar weboldalt és blockolja az összes reklámot

ezt nektek

remélem mindent megfertőz majd

2015. márc. 9. 12:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Hajrá!
2015. márc. 9. 13:27
 5/7 Drone007 ***** válasza:
62%

Igen, az adsense, de a google is utálja, ha a hírdetéseit nem látja ő maga. A robotjaik bejárják az oldalakat, ahol hírdetés van elhelyezve, és ha nem kattintható a hírdetés, azt elmarasztalónak tartják (a robotok nem vagy nem feltétlenül futtatnak javascriptet, ezért az ilyen ablakokat nem is tudják lekapcsolni).

A google le is tiltja ilyenkor a domaint, elég durván.

2015. márc. 9. 15:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2015. márc. 9. 15:42
 7/7 anonim ***** válasza:
93%
Remélem kiszárad a veséje az összes ilyen oldal tulajdonosának.
2015. márc. 9. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!