Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudom elérni, hogy...

Hogyan tudom elérni, hogy töröljék a weblapom?

Figyelt kérdés

Kb 7-8 éve a mindenkilapján készítettünk a barátnőmmel egy oldalt. (természetesen halál ciki képek vannak fent, ezt azóta már meg is bántam.) Az emailcím megszűnt, és nem is tudjuk már, hogy pontosan mi volt, valamin a belépéshez szükséges adatokat sem tudjuk.

Írtam már a kapcsolatnál nekik, de semmi reagálás. Ha egy ötlet, hogy legalább az emailcímet újra tudjam csinálni citromail-en, hogy aztán új jelszót igényelhessek, vagy valami egyéb király ötlet, azt nagyon megköszönném!

2015. márc. 8. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
esetleg az oldalakon nem írtátok ki mi az email címetek meg stb.?(pl.: Kapcsolat menüpont stb.) csak mert akkor talán sikerülhet: "legalább az emailcímet újra tudjam csinálni citromail-en"
2015. márc. 8. 11:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos nincs kiírva sehol.. :(
2015. márc. 8. 11:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Esetleg az, hogy újra létrehozd az e-mail címet?

Csak rémlik valami, vagy neked, vagy barátnődnek, hogy mi volt az a cím, nem?

Egyébként nem akarom osztani az észt, de pont ezért kell hatszor meggondolni, hogy mit teszünk ki az internetre. Gondolni kell arra is, hogy mi lesz, ha ezt a képet még 10 év múlva is meg lehet nézni?

2015. márc. 8. 14:36
 4/6 A kérdező kommentje:
12 éves voltam...... mindenki ezt csinálta akkor, gondoltuk jó ötlet.. de teljesen mindegy, megtörtént, és igen, utólag én is megbántam, de akkor is kell valamit kezdeni ezzel
2015. márc. 8. 17:55
 5/6 A kérdező kommentje:
10 bocsi... :D
2015. márc. 8. 17:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Írj nekik.
2015. márc. 8. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!