Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudom kiszűrni/azonosít...

Hogyan tudom kiszűrni/azonosítani a hamarosan meghívóval működő blogomról az olyan embereket, akiket ismerek?

Figyelt kérdés
Priváttá szeretném tenni a blogspotos blogomat, mert tudok pár ismerősről, aki rám talált, ezért mielőtt bárkinek is küldenék meghívót, szeretném ,,igazoltatni" az illetőt. Ez önmagában nem okozna problémát, viszont ha valakinek nincs blogja és úgy olvas, őt hogyan lehetne beazonosítani? Semmi ötletem nincs, az olvasóimat pedig nem szeretném elveszíteni, szóval az sem opció, hogy őket nem veszem figyelembe. Valakinek valami ötlete?

2015. márc. 1. 13:22
 1/1 Tengor ***** válasza:
Egy másik csatornán, ahol biztos lehetsz benne, hogy mindenki az, akinek mondja magát (pl személyes találkozó, akármi) adsz egy jelszót nekik (mindenkinek egyedit) és ezen jelszó ismeretében fogadod el a jelentkezésüket.
2015. márc. 1. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!