Webáruház üzemeltetés tevékenységi köre?
számláznék havonta 1 összeget de senki nemtudja hogyan
mert nem vernek meg ha magam épitek webáruházat és magamnak üzemeltetem
de ha másnak akarok akkor összevissza mondanak mindent ki ezt ki azt
Hát készülj fel rá, hogy ez nem lesz egyszerű.
Ha vállalkozásként szeretnéd, akkor minimum számolhatsz havi 50 ezerre, mint adó, függetlenül hogy van -e bevételed.
Ha ezen összeg felett tudsz termelni és kiesel az egyéb adóteher mentesség alól, akkor a nettó bevételed ~40 elmegy még egyéb adóformába.
Így ha valakinek eddig 2 pusziért csináltál valamit, azt ezután számlával minimum 6 pusziért kell csinálnod.
De ha már nem 2 pusziért csinálod, hanem 6 -ért, akkor keresnek olyant aki 4~5 pusziért bevállalja, mert már régóta tevékenykedik, több területen is, és sok ügyféltől kap puszikat.
Vagy esetleg csinálhatod úgy is mint én.
Egy cégnek dolgozom alap bérért, ha van maszek rajtuk keresztül eltudom számlázni, oda adom nekik az adórészt (bruttó ~45%), meg a számla példányt, ők meg elkönyvelik nekem mint fizetés kiegészítés.
Így megsikerült oldani a számlázást, viszonylag óccón, és ha épp nincs maszek meló, akkor sem terhel semmi extra adó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!