Számold ki, kb mennyi időd megy el vele és egy egészséges órabérrel szorozd meg. az sem mindegy, hogy egyszeri melót kérnek, vagy folyamatosan kell karbantartani. Ne add ingyen a tudásodat:)
2015. febr. 16. 21:27
4/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy akarod megoldani!? Mik a lehetőségeid? Van kész oldal motorod? Ha van, akkor csak dizájnolás. Ha nincs, akkor nem ők fogják megfizetni a fejlesztés költségeit. Esetleg WP/joomla? Egy falunak az is elég.
Én egy ilyet saját motorra, 80-100k körül szoktam csinálni. Ha húzzák a szájukat, akkor eladható nekik egy WP +template 60k körül. Pár havonta befrissíted aztán annyi.
Ha az sem tetszik nekik, akkor menjenek VérPistikáhez, aki majd megcsinálja nekik word-be 20k-ért...
2015. febr. 17. 19:22
5/6 velenceito válasza:
Csak azt ne felejtsd el, hogy az üvegzseb törvénynek mindenben meg kell felelnie. Wordpress jó alternatíva lehet, de számos olyan funkció kell bele amire így elsőre nem is gondolsz. S mivel valószínű annyira nem vágják a weboldal kezelést, így nagyon felhasználóbarátan kell elkészítened. Egy sima statikus oldal erre a célra nem megfelelő. mert a törvény előírja, hogyha van weboldaluk akkor minek kell fent lennie. Az már más kérdés, hogy fent van-e a legtöbb oldalon vagy nincs...
2015. febr. 17. 22:14
6/6 startrek02 válasza:
A világ minden kincséért sem szeretnélek megsérteni, de ha weboldalt szeretnél készíteni, nézd át a kérdésedet. Önmagában értelmetlen. Fogalmazási hiba történt, idézem: "Egy 2-5ezer fős kisközség polgármesterek kb mennyit lenne hajlandó fizetni a falu weboldaláért, amit én fogok csinálni? Én személyszerint így tenném fel a kérdést: Egy 2-5 ezer fős kisközség polgármestere mennyit lenne hajlandó fizetni a falu weboldaláért, amit én szerkesztenék? Nem akartalak megbántani, de ha ilyesmire adod a fejed, akkor első a helyesírás, második a helyes fogalmazás!!! Ez nagyon fontos! Nagyon sok sikert kívánok neked!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!