Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tudok olyat csinálni hogy egy...

Tudok olyat csinálni hogy egy Belépés ahova csak én tudok belépéni Belépési oldalt már megcsináltam de azt nem tudom hogy kell megcsinálni hogy csak én tudjak belépni. Hogy csak a én adataim legyen ott. Php-val kell?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 16:57
 1/2 anonim ***** válasza:
php+mysql
2010. febr. 11. 17:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Vagy használsz egy loginrendszert amit már előtted elkészítettek.

ilyen pl az AuthPAss csak ez az atw-n nem működik.

Egy felugró ablkban kér jelszót meg nevet ha ez megvan akkor megjeleniti az oldalt ha nem akkor kiiratsz egy üzenetet. Nem kell hozzá MYsql, a jelszót és a Nevet változóban tárolja a PHP ben.

Egy másik ilyen egyszerübb ami nem felugró ablakot használ hanem ürlapotez a simple login. Hasonló elven müködik.

De ha komplett regisztrációs oldalt szeretnél csinálni akkor komolyabb kell, mint pl a RELogin.

Mindezt megtalálod a [link]

van hozzá leírás is, hogyan használd.

2010. febr. 11. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!