Hogyan tudom beállítani, hogy megnyissa nagyban a képet?
Van a honlapomon egy-két fotó egymás mellé rendezve kis méretben(de a forráskép nagy felbontású) és azt szeretném beprogramozni, hogy amikor rákattintok valamelyikre NE EGY ÚJ LAPON NYISSA MEG a hivatkozást, hanem csak simán az oldalon bejönne egy virtuális keret/ablak amiben megjelenik nagyobb méretben az adott kép. Mintha diavetítést csinálnék csak nem "full screen" módban.
A válaszokat előre is köszönöm!
"Van a honlapomon egy-két fotó egymás mellé rendezve kis méretben(de a forráskép nagy felbontású)"
Ugye ez nem azt jelenti, hogy egy 23 megapixeles képet összenyomtál CSS-ből 100x100px méretre?
Köszönöm a segítséget! :)
#2 válaszolónak: Nem dehogyis, egy kicsit pongyolán fogalmaztam. :) Azt szerettem volna írni, hogy vannak nagy felbontású képeim amiket külön programban lebutítottam olyan méretre, amilyen a honlapomra kell. És rátettem hivatkozásnak a nagy felbontású változatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!