Miért akad meg az SMF telepítése a harmadik lépésnél?
Először sikerült problémamentesen feltelepítenem, de most, hogy újra akarom a harmadik lépésnél hosszú ideig tölt, de nem történik semmi.
Mit tegyek?
"...de most, hogy újra *akarom a harmadik* lépésnél..."
1. Fogalmazni, tanulj meg.
2. Mit jelent nálad pontosan az, hogy -újra akarom telepíteni. Ezt fejtsd ki lépésről lépésre mert nem vagyunk gondolat olvasók. -Bár sejtem a hiba okát, de jobb lenne ha megfogalmaznád, és közölnéd velünk is szakszerűen, és akkor talán tudunk segíteni.
Az, hogy ideb/*szol nekünk egy kérdést, amiről semmit nem tudunk, akkor a válaszokkal se sokra fogsz menni, mert csak találgatunk.
Először feltelepítettem hiba nélkül, de le kellett törölnöm, mert rossz helyen voltak a fájljai.
Most, hogy újra bemásoltam a telepítési fájlokat az üres ftpre, a harmadik lépésig jutok.
Kitöltök mindent rendesen, és rákkantintok a tovább gombra, ekkor elkezd tölteni hosszú ideig, majd kiír egy "504 Gateway timeout" hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!