Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen programmal tudnék...

Milyen programmal tudnék ilyesfajta flash menüt készíteni? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Van egy weboldal ahol lehet flash menüt készíteni de a flash menü nagyságát nem lehet sajnos változtatni, csak akkor lehetne ha pénzt fizetek be. Na szóval a [link] weboldalon lévő Icon Wave Menu féle flash menüt szeretnék csinálni. Olyan program neve kéne amivel ilyesmit lehet csinálni. Vagy, ha valaki tudja az ottanit, hogyan kell megbuherálni az a tanács is jól jön. Előre is kösz.
2010. febr. 7. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:

A flash-t elvileg object html tegekkel rakjuk be a html kódba, ahol lehet width és height értékeket megadni úgy tudom. Azokkal próbáltad már? Vagy eldeformálja a menüt nagyon?

(Megjegyezném, hogy nem célszerű a flasht honlap, vagy annak elemeinek elkészítésére használni. Mivel nem arra van kitalálva. Használj inkább javascriptet meg css-t.)

2010. febr. 9. 07:49
 2/3 compactegon ***** válasza:
sokkal jobban jársz, ha felmész a tutorial.hu-ra, vagy olyan oldalra, ahol leírják hogy csinálj menüt. Hagy a fenébe a sablonokat, ennyi erővel és idővel magad is megcsinálhatod. Gyakorold a flasht.
2010. febr. 9. 08:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Még nem próbáltam de ha lehet mérette változtatni akkor biztos sikerül a dolog, de van egy kis reklám is a sarokba ami kicsit zavaró számomra. Szóval ezért is akkor csinálni flash menüt. A javascriptet nem tudom sem pedig a css -t. Ránézek majd ezekre is, hogy vannak. Kösz a [link] tippet is. Még nem nagyon csináltam ilyet szóval rám fér a gyakorlás. Eddig csak html -t csinálgattam. Kösz mégegyeszer tőletek. Remélem tud még valaki valami egyszerű programot ajánlani vagy tippeket adni.
2010. febr. 12. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!