Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mire elég 30Gb adatforgalmi...

Mire elég 30Gb adatforgalmi korlát?

Figyelt kérdés
Ha egy tárhelyszolgáltatónál 30Gb adatforgalmi korlát van beállítva az mire elég? Mennyire könnyű elérni azt?
2015. jan. 12. 23:15
 1/9 anonim ***** válasza:
A weboldalad méretét tudod. Oszd el a 30GB-ot a weboldalad méretével, és megkapod, hányszori letöltés fér bele.
2015. jan. 12. 23:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Hat pl ha a weboldalad 500mb kereken. Akkor 60 ember tudna megnezni. Utana ha olyan a rendszer letiltja a weboldalad 1 hora.azaz a kovetkezo hoig. Ha irsz pmet hogy mire kell akkor lehet hogy adok neked olcson jo minosegut korlatlan adatforgalommal akar
2015. jan. 13. 03:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Amelyik weboldal 500MB, azzal nagy baj van :) Manapság egy jól optimalizált átlagos weboldal 1-2 MB. És hogy ez csak első letöltésnél legyen így, ezért kell a cache
2015. jan. 13. 09:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Na meg az a másik, hogy nem tölti le senki az egész weboldalt... Esetleg csak ha pár oldalas.
2015. jan. 13. 15:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Jaja... Igen igen de pl nekem van webadminom egy hostingtol kaptam ami meg szunt 230 mb... Egyebkent nem nagy dolog... Mert ha meg nezel pl egy torrent oldalt ahhol tobb ezer torrent/comment meg isten tudja hogy mi van az boven lehet 1-3 gb kozott is...egyebkent csak peldat irtam. De nem is kell torrent oldalt venni alapul ott van pl a facebook,gmail,youtube,gyakorikeredesek ezeknek biztos hogy az adatbazisuk foglal csak kb 500mbot. De yt meg fb biztos tobb tobb millios felhasznaloval... Mivel tudom nekem volt hasonlo oldalam mint fb tesztkent regrobotok be tortek kb 150 ezer user lehet max vagy 50 k nem tom es asszem 60 mega volt a sql csak maga.
2015. jan. 14. 01:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Jah es meg pl annyit hozza tennek h van egy kepfeltoltom... Alig hasznalja valaki de neha majdnem le van tiltva pedig 100gb adatforgalomja van.pedig csak 1 gb asszem a tarhelyen levo kep de nem biztos csak kb ott tart tudtom szerint.
2015. jan. 14. 02:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Bocsi ennyi posztert de sajnos nem lehet szerkeszteni. Most neztem meg. Csak 50 mb az osszes cucc 86 keppel. Es most majdnem 200 mb adatforgalom volt ebben a honapban... Pedig csak majdnem szinte en hasznalom... Pedig mult evben kb a 7-8 honapban lett utoljara fel toltve kep... Jah es az csak az osszes kep adatforgalma volt mivel a kepfeltolto adminjaban neztem.. Szoval hajra
2015. jan. 14. 02:11
 8/9 b4r4thg ***** válasza:

30 gb egy hónapra elegendő egy nem túl nagy látogatottságú céges oldal kiszolgálásához, ha onnan nem streemels videókat, és nincsenek fent nyolcpixeles képek.

Szóval 90%, hogy elég lesz.

2015. jan. 22. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen... Elég lehet... de ha be kap a webje egy ddost... akkor utána már nem lesz elég!

2 órán át megy rá 100mbites ddos akkor kiakad a mérő...:D

Meg regrobot stb... simán kilehet akasztani xD :D

2015. jan. 23. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!