Online képgaléria készítőket keresek?
Figyelt kérdés
Olyanra gondoltam amiben legalább kétszeres alkategóriákban is megnyithatóak a képek. A galériát arra használnám hogy a képregényeimet megjelenítsem benne. Arra gondoltam hogy pl.: van egy képregény és annak mondjuk 10 fejezete van, akkor az illető megnyitja azt a képregényt amit el szeretne olvasni, és még azon belül külön megnyitná pl.: az 1. fejezet mappáját és abban megtalálná az oldalakat/képeket.2010. febr. 5. 17:49
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de nem tudod elmondani részletesen hogy mégis hogy működik ez az egész? Addig ment hogy letöltsem a Zip fájlt, de itt megakadtam. Hogy kell a képeket feltölteni, megcsinálni a kinézetet? Nem igazán értek ehhez. Egy egyszerűbb képgaléria készítőt nem tudnál ajánlani, amiben kész van minden csak a képeket és albumokat kell feltölteni? (és természetesen kétszeresen is lehessen alkategóriát nyitni)
2010. febr. 6. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!