Hogyan tudom visszaallitani felso navigacios menut wordpressben?
Figyelt kérdés
Sziasztok, sajnos nem tudom tulsagosan pontosan leirni a problemat de megprobalom. Eddig jol mukodott az oldal, Aveda sablonnal. Azonban az tortent, hoghy egyszeruen eltunt az egesz felso menusore, az egesz header. Csak a honlap cime, leirasas - oldal - es a footer jelenik meg.
Neztem a menu beallitasokat, atvaltottam alap sablonra, Theme Optionst az Aveda sablonhoz, minden jonak tunik. Az alap sablonokkal latszik a header. Tudnatok valami javasaltot adni, mi tortenhetett, megoldast? Szerintem a wordpress 4.1-re frissites tehetett keresztbe. De nem tudom, nem vagyok teljes admin. Ugy tunik, hogy a template semmilyen beallitasara nem reagal az oldal.
2015. jan. 6. 15:00
1/2 anonim válasza:
Nincs frissebb változata a sablonnak?
2/2 A kérdező kommentje:
de van, ugytunik. erdemes lenne megprobalni feltenni?
2015. jan. 6. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!