Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ha a gyk-nak akarnék csinálni...

Ha a gyk-nak akarnék csinálni egy új oldalt magamnak azt hogyan tudnám használni?

Figyelt kérdés
egyedi oldalt terveznék egyedi dizájnnal de az adatok innen jönnének át az én oldalamra ha ott arra kattintok h. ...kateg akkor az én oldalamon akkor itt lévõ kérdések fognak megjelenni. mintha az én oldalam lenne a gyk oldala.
2014. dec. 31. 06:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Hülyeség. Nem megoldható.
2014. dec. 31. 06:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Csinálj magadnak saját oldalt, ne a másét nyúld le!
2014. dec. 31. 06:55
 3/9 Drone007 ***** válasza:
100%

Kedves kis naív kérdező!

Figyelmedbe ajánlom a Gyakori Kérdések Jogi Nyilatkozat 8. pont és alábbi pontok tartalmát.

http://www.gyakorikerdesek.hu/jogi_nyilatkozat

Javaslom ne forszírozd ezen elképzeléseidet.

Ha csak a GyK kinézetével van gondod, töltsd le böngésződhöz a Stylish kiegészítőt (chrome és ff) és azzal ügyeskedd át a css-t.

2014. dec. 31. 10:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Én úgy kezdtem el saját dizájnt csinálni a GYK-nak, hogy írtam egy TamperMonkey szkriptet, ami szépen bepakolta a saját CSS-emet, átrendezte a HTML kódot, aztán a linkeket már AJAX-al töltötte be, hogy később már ne kelljen "átépíteni".
2014. dec. 31. 12:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Valójában megoldható, nem is nehéz, DE:

- tényleg hülyeség

- az oldal szabályzatába ütközik

- ha már itt kell megkérdezni, amúgy sem fog egy könnyen menni

2015. jan. 1. 19:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Megoldható. Vedd föl a kapcsolatot a gyk-sokkal, érd el, hogy kapj adatbázis hozzáférést és már töltheted is be a tartalmakat.
2015. jan. 2. 12:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Hulyeseg! Amugy se adnak ki az adatbazist mert szemelyesnevek illetve nagyon sok email cim illetve jelszo van benne ami nem publikus
2015. jan. 13. 14:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Miért kéne adatbázis hozzáférés most is hozzáférek mindenhez meg tiis nem?
2015. jan. 13. 14:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Jo mind1 akkor nem kell xd te tudod
2015. jan. 14. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!