Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Vélemény a Tumblim ról?...

Vélemény a Tumblim ról? Szerintetek milyen?

Figyelt kérdés

Ha nem tetszik,írd le,hogy miért :))

mindenamikell.tumblr.com

2014. dec. 25. 10:22
 1/10 Argloss ***** válasza:

Összefüggéstelen és igénytelen.

Igénytelen, mert van olyan menüpont ami nem működik.

Igénytelen, mert témát vált az archívumnál.

Igénytelen, mert a menüpontok nem magyarul vannak.

Igénytelen, mert csak feltöltöttél néhány képet amit találtál a kukában...

2014. dec. 25. 16:10
 2/10 Argloss ***** válasza:
Sajnálom, ha túl durván fogalmaztam. (az üzenetedre sajnos nem engedett válaszolni az oldal)
2014. dec. 25. 19:06
 3/10 anonim válasza:
nincs stílusa, összeviszák a képek. amugy hany eves vagy?:)
2014. dec. 26. 11:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Egy szóval jellemezve:

Miezaszarkérdőjel.

2014. dec. 26. 23:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Először is, az első válaszolónak üzenném:

"Igénytelen, mert a menüpontok nem magyarul vannak."

Attól miért igénytelen hogy a menüpontok nem magyarul vannak? Az oké, hogy ha a cím magyar, akkor a menüpontok is legyenek inkább magyarul, ha erre gondoltál, egyetértek. De ha nem, hülyeségnek tartom hogy ezért "igénytelen". Mindegy.

Kérdező:

Össze-vissza vannak a képek. Kell hogy legyen egy témád. És most nem arra a témára gondolok, amit letöltesz az internetről. Ez az a téma, ami téged a legjobban jellemez. Ha szereted a csajos cuccokat, akkor ne reblogolj mindenféle nem csajos cuccot. Ez csak egy példa. Találd meg a saját témádat és aszerint alkosd a tumblr-t, akkor nem lesz ennyire össze-visszás.

Másodszor: Ha azért csináltad, hogy másoknak tetsszen, remélem hamar abba is hagyod. A tumblr nem másokról és a sok követőről szól. Rólad szól, neked kell hogy tetsszen. Ha elfogadod a kritikát, oké. De ha megsértődsz rajta, mi a szarnak a kérdés? Nem mindenkinek tetszhet, ez benne van a pakliban, mikor felteszed ezt a kérdést.

2014. dec. 27. 11:10
 6/10 Argloss ***** válasza:

Magyar cím, a képek is magyarok, szóval az oldal főként magyaroknak szól, a menü mégis angol. Ez olyan, mintha a Mona Lisa vécépapírra lenne festve. Olyan, mintha egy jóképű gazdag srác szakadt bűzölgő ruhában járna. Olyan, mintha a világ legfinomabb kajáját egy nyilvános vécé ülőkéjén szolgálnád fel. Már hogy a fenébe ne lenne igénytelenség?

A tanácsaid jók 11:10. A kérdező nem hiszem, hogy meg lenne sértve. Mármint semmi durvát nem írt nekem, de mivel ez az első oldala így kicsit durvának éreztem amit írtam.

2014. dec. 27. 11:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,és igen,nem sértődtem meg,ez a véleményetek :)
2014. dec. 28. 12:58
 8/10 anonim válasza:
szerintem egész jó, csak kicsit hiányolok alóla valami zenét. amúgy bekövettelek:)
2014. dec. 28. 13:51
 9/10 anonim válasza:
Kezdésnek nem rossz, de én soha nem tartottam túl érdekesnek, ha valaki ugyanazt feltölti amit már amúgy is ununk facebookon és az erőltetett idézetes oldalakon. Valakinek biztos tetszeni fog :)
2014. dec. 28. 22:58
 10/10 anonim ***** válasza:
egyetertek :) a tumblr-nek nem az a lenyege, hogy facebook-rol leszedett kepeket tolts fel, arra ott van a facebook :D
2014. dec. 31. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!