Vélemény a Tumblim ról? Szerintetek milyen?
Ha nem tetszik,írd le,hogy miért :))
mindenamikell.tumblr.com
Összefüggéstelen és igénytelen.
Igénytelen, mert van olyan menüpont ami nem működik.
Igénytelen, mert témát vált az archívumnál.
Igénytelen, mert a menüpontok nem magyarul vannak.
Igénytelen, mert csak feltöltöttél néhány képet amit találtál a kukában...
Egy szóval jellemezve:
Miezaszarkérdőjel.
Szia!
Először is, az első válaszolónak üzenném:
"Igénytelen, mert a menüpontok nem magyarul vannak."
Attól miért igénytelen hogy a menüpontok nem magyarul vannak? Az oké, hogy ha a cím magyar, akkor a menüpontok is legyenek inkább magyarul, ha erre gondoltál, egyetértek. De ha nem, hülyeségnek tartom hogy ezért "igénytelen". Mindegy.
Kérdező:
Össze-vissza vannak a képek. Kell hogy legyen egy témád. És most nem arra a témára gondolok, amit letöltesz az internetről. Ez az a téma, ami téged a legjobban jellemez. Ha szereted a csajos cuccokat, akkor ne reblogolj mindenféle nem csajos cuccot. Ez csak egy példa. Találd meg a saját témádat és aszerint alkosd a tumblr-t, akkor nem lesz ennyire össze-visszás.
Másodszor: Ha azért csináltad, hogy másoknak tetsszen, remélem hamar abba is hagyod. A tumblr nem másokról és a sok követőről szól. Rólad szól, neked kell hogy tetsszen. Ha elfogadod a kritikát, oké. De ha megsértődsz rajta, mi a szarnak a kérdés? Nem mindenkinek tetszhet, ez benne van a pakliban, mikor felteszed ezt a kérdést.
Magyar cím, a képek is magyarok, szóval az oldal főként magyaroknak szól, a menü mégis angol. Ez olyan, mintha a Mona Lisa vécépapírra lenne festve. Olyan, mintha egy jóképű gazdag srác szakadt bűzölgő ruhában járna. Olyan, mintha a világ legfinomabb kajáját egy nyilvános vécé ülőkéjén szolgálnád fel. Már hogy a fenébe ne lenne igénytelenség?
A tanácsaid jók 11:10. A kérdező nem hiszem, hogy meg lenne sértve. Mármint semmi durvát nem írt nekem, de mivel ez az első oldala így kicsit durvának éreztem amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!