Régi Ultraweb-es weboldal törlése? (keresési találat törlése)
Közel két éve csináltam egy oldalt. Szeretném törölni, de nem tudom se a felhasználó nevet, se a jelszót. Írtam az oldal kapcsolattartójának, aki azt válaszolta nekem, kérjek új jelszót.
Az ultraweb felületén próbálkoztam ezzel, de az elfelejtett jelszóra kattintva szerintem a felhasználó név is szükséges, hogy kapjak új jelszót.
Az email címem beírtam, nyomtam egy OK-ot, de az oldal nem jelzett vissza, hogy elküldte-e vagy mi van. (az is lehet, hogy a megadott email címem is rossz, sajnos nem emlékszem.)
Ilyenkor mi a teendő?
Esetleg a Google keresési találatok törlését kérhetem?
Kb mennyi idő után törli? Tavasszal lesz 2 éve a létrehozásnak.
Google keresési találatból való eltávolítást nem kérhetem az ultrawebtől?
Az Ultrawebnél három hónaponként meg kell újítani a tárhely regisztrációját. Ha ez nem történik meg, 15 nap türelmi idő után törlik a tárhelyet, és egyértelműen vele az adott weboldalt. Már csak ezért is nem értem, miképpen lehet meg még mindig, ha nem tudod a belépési adatokat, tehát nem tudod megújítani a regisztrációt sem.
Vagy valaki más "használja" az oldalt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!