Hol tudnék olcsón fejléct/logót készítetni?
Figyelt kérdés
7000+-t kérnének érte általában, de én egyszerű, kevés munkát igénylő szolid cuccra gondoltam, azért meg nem akarok annyit fizetni, mint amiért napokat dolgoznának.2014. dec. 14. 08:13
1/18 DjImipapa válasza:
Szia! A csináld magad az nem drága....Adobe photoshop, alkalmas rá, eléggé sokrétű.Vannak kisebb programok is, elfogadható tudással(Gimp, sőt online bannerkészítők is vannak....)
2/18 A kérdező kommentje:
igen úgy szoktam, fél évig tanultam grafikát.. de én kreativitás hiányban szenvedek, nem tudáshiányban :/
Rájöttem, hogy nem az én pályám, mert grafikai munka, az bizony kreativitást igényel. Nekem a színpasszok se mennek.
Általában megcsinálok egy bannert (régi weboldalhoz csináltam egy csomót), és fél órát tökölök azzal, hogy milyen szinű legyen a betű, háttér + a weboldalhoz is passzoljon.
2014. dec. 14. 08:22
3/18 anonim válasza:
Egy grafikus egy logón sem dolgozik napokat.
6/18 anonim válasza:
a színpasszolás, ha a tudás megvan, szerintem már csak gyakorlás kérdése
plusz szerintem a gyakorlottak is kipróbálnak többféle összeállítást, még ha csak prototípusként is, nem teljesen megcsinálva
7/18 anonim válasza:
Hát képzeld, a kreativitás az amit meg kell fizetni. :)
8/18 anonim válasza:
Tibor, így már nem mondhatják a honlapjára hogy nincs mögötte elég vas... :)
9/18 anonim válasza:
De most komolyan, mit képzelsz? Szerinted melyik hülye grafikus csinálna bármit 500 Ft-os órabérért? Én a kisujjamat sem mozdítanám meg.
10/18 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Az én igényeimet fél óra alatt össze lehet dobni, főleg egy tapasztaltabb személynek még talán annyi sem.
Nem egy csícsás dologról van szó.
2014. dec. 15. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!