A HTML-es oldal ingyenes?
Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 15:14
1/9 anonim válasza:
mi??
fogalmazd meg újra kérlek, mert ez most nem sikerült azt hiszem.
2/9 A kérdező kommentje:
Miért nem a kérdés az hogy ingyenes-e a weboldalkészítő.
2010. febr. 1. 15:30
3/9 A kérdező kommentje:
A HTML-es oldal.
2010. febr. 1. 15:31
4/9 anonim válasza:
A HTML az egy leíró nyelv, melyet weboldalak készítéséhez fejlesztettek ki. Ha használni akarod ezt a nyelvet, ezért nem kell fizetned semmit. Weboldal szerkesztéshez használható szoftverek közül pedig van ingyenes és nem ingyenes egyaránt. Bár én sem értem igazán, hogy mire vagy kíváncsi.
5/9 anonim válasza:
Ez a kérdés nagyjából olyan szinten van, hogy:
"Angolul beszélni ingyenes?"
A gépeden megírni egy HTML oldalt semmibe se kerül. Van kb. 3000 kiszolgáló, ahová egy ingyenes regisztrációt követően feltöltheted, hogy bárki számára elérhető legyen.
Nyilván ha saját szervert akarsz az már nem ingyenes, hiszen meg kell venned a gépet.
Kicsit nézz utána ezeknek a dolgoknak és biztos leesik, hogy miért nem világos a kérdésed.
6/9 anonim válasza:
De a kiegészítése is olyan zagyva mint a kérdés.
"Miért nem a kérdés az hogy ingyenes-e a weboldalkészítő."
7/9 A kérdező kommentje:
Bocsi eltévesztettem!!!!
2010. febr. 2. 18:58
8/9 anonim válasza:
azt el de keményen...:D
hátha e-mail be megkapom
"A hét legérdekesebb kérdései" ben ezt a kérdést is
9/9 anonim válasza:
Ha készítesz egy weboldalt az ingyenes de azt föl kell még raknod az internetre ami lehet ingyenes és lehet megvásárolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!