Hol tudok egy önálló Visszaszámláló scriptet késziteni?
Figyelt kérdés
Nem olyan kell ahol megadom az adatokat tehát hogy fehér hátterű fekete keretű legyen, és belinkelem. Olyan kellene amit én configolok, és én adom meg az összes paraméterét.
Ja és legyen magyarázat is melléje ha van hogy hogyan kell telepiteni meg ilyenek
végül is olyan kell hogy nagy vakácioig mennyi idő van még
2010. jan. 31. 21:22
1/7 anonim válasza:
Úgy tudsz készíteni hogy megírod. Mondjuk java nyelven. Sok sikert.
2/7 A kérdező kommentje:
kösz kösz nem is jöttem volna erre magamtól rá
2010. febr. 1. 07:56
3/7 anonim válasza:
Volt egyszerűbb megoldás is, de már megszűnt az a honlap, amin ilyet lehetett készíteni...
Pedig jó volt...
4/7 anonim válasza:
Nézd meg ezt:
ha nem tetszik, akkor próbád ki a googlet:
- javascript countdown
- flash countdown
5/7 A kérdező kommentje:
kösz az utolsó válaszolonak :D
jo volt a link, ;)
2010. febr. 3. 16:13
6/7 anonim válasza:
valaki leírná nekem lécci hogy az utolsóban hova és hogy írjam be az időpontot, és a színeket hogy változtassam meg, koszi
7/7 Lizi31 válasza:
Rossz volt a kérdésed. Inkább úgy kellet volna feltenned hogy ki csinálja meg nekem ingyen,mert nem értek hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!