Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hol található meg a legtöbb...

Hol található meg a legtöbb html, css, php kód?

Figyelt kérdés
Nem a legelterjedtebbekre gondolok. Melyik oldalon, vagy könyvben találok sok kódot?

2014. nov. 18. 16:19
 1/8 anonim ***** válasza:

HTML, CSS: CTRL+U, w3schools

PHP: hotscripts.com

> Nem a legelterjedtebbekre gondolok.

Akkor mire? És mi a cél? Oktató példákat keresel? Vagy valami kész megoldásokat?

2014. nov. 18. 16:24
 2/8 A kérdező kommentje:
pl. a legtöbb helyen css kódoknak csak annyit, h color:balck; , de egy igényesebb menü, sokkal komplikáltabb, de lehet h rosszul fogalmaztam. Inkább kérdezem, úgy h haladó szintű kődok érdekelnének, nem a kezdő.
2014. nov. 18. 16:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ha találsz egy sézp, igényes, bonyolult menüt (ami HTML + CSS), akkor nézd meg a forráskódot és kész.

Én is így szoktam.

2014. nov. 18. 16:38
 4/8 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Szerintem ne így indulj neki, hogy haladó kód adatbázisokat keresel. Keresd konkrétan azt, amire szükséged van, pl. "css menu" vagy "css dropdown menu". Illetve ahogy #3 írja, ha látsz valamit, akkor csekkold kódját.

2014. nov. 18. 18:04
 5/8 b4r4thg ***** válasza:
hotscripts.com-ot tudom ajánlani
2014. nov. 18. 19:30
 6/8 Drone007 ***** válasza:

Esetleg ha az elején kezdenéd a tanulást, nem kódok másolgatásával próbálkoznál, hosszú távon többre jutnál.

Itt mindent megtalálsz ami neked kell:

[link]

Ezek az építőkockák. Minden kód, eljárás, szerkezet ezekből épül fel. Ha ismered őket, és tudod hogyan kombináld, bármilyen kódot meg tudsz majd csinálni. Csak kitartás és akarat kérdése.

Ráadásul egy másolt "készen kapott" kóddal sem mész semmire, ha nem tudod mit csinál.

2014. nov. 19. 09:56
 7/8 anonim ***** válasza:
A bonyolultabb kód nem mindig jobb.
2014. nov. 19. 10:58
 8/8 uno20001 ***** válasza:

<off>

"Hol található meg a legtöbb html, css, php kód?"

Az interneten.

</off>

2014. nov. 20. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!