Hol lehet most a legjobb ingyenes tárhelyet megtalálni?
Figyelt kérdés
Az extra hamarosan nem lesz ingyenes, és van két zenekarom, és mind a két honlapot költöztetni kell, mert eddig az extrán voltak. Szerintetek hová lenne a legjobb? Fontos, hogy php mysql működjön, és működjön a php mail() függvénye!2010. jan. 28. 16:50
1/10 anonim válasza:
Évente 5000 Ft-ért www.vipszerver.hu -n találsz magadnak domaint+tárhelyet php-vel, adatbázissal. Ez napi 15 Forintnak megfelelő összeg. Még ha hobbiból is csinálod az oldalt, ennyi pénz kell hogy legyen rá. Ha nincs, akkor nem érdemes szemetelned a netet.
2/10 A kérdező kommentje:
3000 Ft-ért regisztráltam két évre .hu-s domain nevetket. Tárhelyért nem szeretnék fizetni, meg nem is tudok, tudod van, akinek nincs csak úgy 10ezer forintja, mert az extra gondolt egyet...
2010. jan. 28. 17:53
3/10 A kérdező kommentje:
Ráadásul, ha valaki nem tud kifizetni ezreket tárhelyért, attól még nem mondanám rá látatlanban, hogy szemeteli a netet... Megy a piros.
2010. jan. 28. 17:56
4/10 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék több ilyen kommentet...
2010. jan. 28. 18:22
5/10 anonim válasza:
Szerintem jó, igaz, az FTP állandóan ledobál, de azt úgyis csak addig használod, amíg feltöltöd a fájlokat. SQL van, mail() működik. Extra húzása meg nókomment, szemét pénzéhes banda.
6/10 anonim válasza:
Ja, és reklámmentes. (előző voltam)
7/10 anonim válasza:
Hű, ment a piros? Most aztán magam alá szartam. Bocsi de ebből merítem a lelki örömömet. Akkor vegyél csak tárhelyet hozzá 3000 Ft-ért. Szánalmas hogy mindenki ingyen akarja a sültgalambot aztán ha valami szar van akkor sírdogál. Az extra.hu is ingyenes volt, tessék így jártál. Ne haragudj de nem tudom elképzelni, hogy ennyi pénzt nem tud az összespórolni akinek van számítógépe, internet hozzáférése.
8/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, légy szíves, ne turkálj a pénztárcámban, egyáltalán semmi közöd nincs ahhoz, hogy mire van pénzem, és mire nincs, de ha gondolod, megadom a bankszámlaszámomat, és küldhetnél egy kis pénzt, ha már ennyire tele vagy...
2010. jan. 29. 16:40
9/10 anonim válasza:
Off: Tőlem is ment a piros. Mindkét hozzászólásodra. :D (01-28 21:57 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!