Hogyan kell úgy csinálni weboldalt, hogy ".hu" legyen a vége?
Megvásárolsz egy .hu domaint pénzért, hozzá rendelsz egy tárhelyet, amire pedig fel van töltve az oldalad.
Következő kérdésedre válaszolva pedig:
Nem, nem lehet ingyen.
Vásárolsz egy domain nevet és tárhelyet.
Jobb tárhelyeken egy .hu / .eu / .com -os domain ajándékba van az évi ~15 ezerbe amit a tárhelyért fizetsz.
A tárhelyre utána elkészíted, vagy készítetted a weboldalad.
Ez meg már elég széles skálán mozog.
Ugyan is csináld magad pl. WordPress össze copytól (ami ingyenes),
egészen a komoly grafikai, webes tervezés, kivitelezés, marketing csillagászati áráig.
(ahol neked csak annyi a dolgod, hogy röviden elmondod mit szeretnél, ennek a kidolgozására marketingesek részletes tervet készítenek, majd grafikai terveket készítettnek a külső márka megjelenéshez, megíratatják a reklám szövegeket, és persze leprogramoztatják a weboldalt, ahol az általad kiválasztott, és elfogadott tervek alapján megvalósítják...)
Bocs, hogy nem vagyok a google, sem pedig olyan zseni, mint ti vagytok! Azért van ez az oldal, hogy kérdezzünk, nem???
[link] Igen ebből tudtam volna a választ!
Elzarándokolsz ide (tök virtuálisan):
választasz egy tárhelycsomagot (min. Start csomag, ahhoz ugyanis jár egy domain regisztráció is)
vagy ide:
elolvasol mindent, és megtudsz mindent.
Ezután már csak a weboldaladat kell feltöltened a bérelt tárhelyedre. Ebben a fenti tárhelyszolgáltatók support részlege kimerítő segítséget tud nyújtani akár telefonon is.
(Azért ezt a kettőt írtam, mert velük jó tapasztalataim vannak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!