Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyik webshop motor jobb, a...

Melyik webshop motor jobb, a Joomla vagy OsCommerce?

Figyelt kérdés

2014. nov. 10. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
A Joomla nem webshop motor.
2014. nov. 10. 16:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Érted a kérdésem? Akkor arra válaszolj, vagy ne kommentelj!
2014. nov. 10. 16:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már CMS is játszik, akkor Drupal.
2014. nov. 10. 16:44
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
T. kérdező, az első válasszal mégis mi bajod? Világosan rájöhetsz belőle, hogy a joomla nem webshophoz készült ÉS KÉSZ.
2014. nov. 10. 18:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa, bakker nekem csak most esett le hogy mit akar a kérdező, csak a jobb előtt kimaradt egy vessző. Mondjuk én Jobb CMS-rőlmég nem hallottam, az osCommerce az az, a joomla pedig nem. Szóval már csak azt kell kideríteni hogy a Jobb webshop motor-e.
2014. nov. 11. 08:28
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
Na úgy már valóban lenne értelme a kérdésnek, de szerintem csak kötekedni próbál :D
2014. nov. 11. 13:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Hú, de külditek az intellektuelt! Csajotok ettől még nem lesz! Joomla helyett Virtuemart-ot kellett volna írnom és a kezelhetőség, kiforrottság és bővíthetőség amire választ vártam. Ha akartátok volna érteni, akkor sikerül, de inkább okoskodtok fölényeskedően! Szánalmas!
2014. nov. 11. 19:40
 8/8 anonim ***** válasza:
57%

> Joomla helyett Virtuemart-ot kellett volna írnom és a kezelhetőség, kiforrottság és bővíthetőség amire választ vártam.

Összetévesztesz minket az EzoTV kristálygömbmágusaival: mi nem tudunk olvasni a gondolataidban, nem tudjuk kitalálni mire gondoltál, nem látjuk azt, amit nem írtál le. Pláne, hogy nem csak egy webshop motor kiegészítő érhető el Joomlához. Innentől kezdve teljesen indokolatlan a durcizásod.

Az, hogy van-e csajunk (van), nem e topikon múlik.

Ezt, amit most leírtál, nyugodtan leírhattad volna (1) eleve a kérdés kiírásakor, (2) az első válaszra adott reakciódban is. Az, hogy ezeket nem tetted, a te intellektusodat és motivációdat minősíti, amely nem a webshop motor kiválasztását, sokkal inkább a lepontozásunkat és saját lejáratásodat célozta. Szerintem meg ez a szánalmas. Jó éjt!

2014. nov. 11. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!