Like függő tartalom, hogyan?
Figyelt kérdés
Vannak egyes weboldalak amelyeknél a tartalom megjelenítése előtt kedvelni kell a posztot. Itt olyanra gondolok pl. egy vicces kép, és miután megosztottad utána jeleníti meg. Tudnátok egy HTML minta kódot küldeni, vagy linkelni?2014. nov. 8. 18:36
3/7 A kérdező kommentje:
*1) Tudnál nekem ilyen mintakódot küldeni?
*2) Miért?
2014. nov. 9. 09:31
4/7 anonim válasza:
Mert a lájk vadász oldalakat senki sem szereti.
illetve:
www.origo.hu/techbazis/20140814-lesujt-a-lajkvadasz-oldalakra-a-facebook.html
Ennek egyenlőre semmi jelét nem vettem észre, hogy lesujtott volna, pedig már elmult 5.-e
5/7 anonim válasza:
Én a forrásból szoktam kiolvasni a képet/ videót, hogy ne keljen lájkolni/megosztani.
6/7 PHP de kóder! válasza:
Van facebookon egy alkalmazas, amellyel ez szerencsere kikerulheto. Mindenesetre ha veletlenul ilyen oldalra tevednek, rogton alt+f4
7/7 anonim válasza:
#6-os, mi az fb alkalmazás neve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!