Milyennek ítéled a design-t a blogomon?
Nem vagyok szaki, kb alig értek a honlapkészítéshez.
A véleményetek érdekelne az összképről.
A színek nem rosszak, bár az a fekete-szürke háttér a zöld boxhoz... háát... Szubjektív véleményem, de ez a szürke árnyalat talán kissé túl sötét hozzá, nem illik a képbe.
Ami a menüpontok betűtípusát illeti, szintén egyéni vélemény, de szerintem nem igazán ehhez való (bár még mindig ezerszer jobb, mintha Comic Sans MS lenne :) )
Ha neked tetszik a betűtípus, azért ne változtass rajta nagyon.
Összességében nem lenne rossz egyébként.
Én túl erősnek érzem a háttér zöld színét, valamint a zöld+narancs nálam annyira nem jön be.
_Szerintem_ jobban nézne ki halványabb zöld színnel és a linkek és címek lehetnének olyan színűek, mint a "Kapcsolatfelvétel" szó.
A fejléc szép és tetszik az AkvaBlog felirat is. A menüt én sötétebbre csinálnám, inkább sötétebb szürkére, mivel így már sok a zöld az oldal többi részéhez képest.
A narancssárgát nem értem. Szerintem ha a menük sárgák, akkor a fejlécbe is rakhattál volna, de így a fejléc (sok zölddel) nagyon elüt az oldal többi részétől.
#6-os vagyok, "ha a linkek sárgák" bocsi, nem menüt akartam írni :)
Egyébként kis kiegészítés, a háttér lehetne valami sötétebb szürke, hátha úgy jobban kiemeli az oldalt. De szerintem próbálkozz több árnyalattal is, én se szoktam elsőre eltalálni, hogy melyik szín passzol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!