Melyik lenne jó aldomain egy oldalhoz? (lent vannak)
justcool, thecool, coolindex, goodindex, justlike, thecool
ezek közül melyik a legjobb?
vagy más hasonló ötlet?
köszi
Leírhattad volna, hogy milyen témájú az oldal, mert például egy számítógép eladásokkal foglalkozó oldalhoz egyik sem jó...
Ha fiataloknak készíted (az ötleteidből ítélve erre következtetek), akkor szerintem a justlike lenne a legjobb, mivel alapszintű angollal is könnyedén megjegyezhető, és a hangzása is jó.
vagy mint a [link]
tehát aminek van több szerkesztője nem csak egy
Magyar tartalomhoz mi a francnak angol aldomain?
Az angol domain vagy aldomain már keresőoptimalizálási szempontból is komoly hátrányt jelenthet.
akkor vagy kitalálsz egy (márka)nevet, mint pl a 444
vagy a témának megfelelő szavakkal kitalálsz egy rövidet, jellemzőt, megjegyezhetőt (pl szeretlekmagyarorszag, bár ez kicsit hosszú már)
amiket felsoroltál, én arra gondolnék, hogy 14-25 éves korosztály, és vicces, vagy trend témákkal kapcsolatos.
ha ez stimmel, akkor nekem a justcool, vagy justlike a jobb, de még próbálkoznék, valami magyar névvel is.
domain, vagy aldomain? (aldomain.domain.hu) (ha aldomain, akkor mi a fődomain?)
milyen témák?
Ez most aldomain mert a hlap.biz-en van már honlapom mert még nem vettem sajátot.
És ennek lenne.
Témák eddig:
Fotók-> ide képeket gondoltam úgye
Hírek->hírek a nagyvilágból ami érdekes és mást is érdekel viszont nem űz vitákat
Kultur->kultura, hagyományok, esetleg valami rendezvényről
Tech->technika esetleg egy új telefon bemutatása, vagy egy laptop, vagy alaplapok bemutatása
Tudomány->új dolgok, pl. feltalálták a fénysebességgel repűlő gépet(csak példa)
Video->Videók
VLOG ->bármelyik magyar Youtube-os feltölt egy nagyon jó videót ide kerül
Zene->hát zene újelőadó dalszöveg stb...
gondoltam magyar névre a mindenegybenblog de ez foglalt, meg a vilagblog
vagy alegblog stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!