Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Segítene nekem valaki? Az...

Segítene nekem valaki? Az egész weboldalkészítéssel kapcsolatban. Nem olyat akarok csinálni, mint a gportal, vagy az mlap, egy kicsit bonyolultabban.

Figyelt kérdés

Ehhez van vmi program amivel szerkeszteni lehet az oldalt. Na ezekkel kapcsolatban lenne néhány kérdésem. Aki segítene nekem, az írjon levelet, írja meg az msn címét, ahol mindent elmagyarázhat:D

Nyugi, nem vagyok totális idióta, akinek mindent a szájába kell rágni, csak néhány dolog ködös még...

hackerek is írhatnak:D előre is köszönöm!

17/L

2010. jan. 26. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Te most egy portált akarsz csinálni ami mások számára engedélyezné saját weblap létrehozását?
2010. jan. 26. 18:24
 2/6 A kérdező kommentje:
vmi olyasmi
2010. jan. 26. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor menj el egyetemre, és tanulj még egy pár évet programozni :) A tervednek van egypár hibája.

1. Aki mindezt tudja, igen kemény pénzekért írja meg a programot. Nem valószínű, hogy ingyenesen elkezd téged oktatni egy nyilvános fórumon.

2. Ha mindent tudnál is ami ehhez szükséges hová akarod ezeket az oldalakat elhelyezni? Ehhez hatalmas tárterülettel rendelkező szerverek szükségesek, nem hinném, hogy rendelkezel ilyennel.

2010. jan. 26. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem inkább egy saját honlapot akarsz csinálni amit teljesen te csinálsz és nem gportálos meg ilyesmi gagyi?
2010. jan. 27. 13:37
 5/6 A kérdező kommentje:
de igen, az utolsó válaszolónak van igaza:D olyat szeretnék
2010. jan. 27. 18:25
 6/6 anonim ***** válasza:

nos akkor egyszerű.. nem kell ide hatalmas tárhelyű szerverek se semmi

csupán az atw-n vagy más ingyenes tárhelyen regelsz, vagy akár domain-t is vehetsz bár nem hinném hogy akarsz

megtanulod a html alapjait és a neten 1 millio design közül választasz ami neked tetszik, és ha kicsit is értesz a html hez akkor megtudod csinálni , az ilyen szövegek képek elhelyezését meg linkelések ez az

Összegezve ha egyedi oldalt akarsz és nem ilyen szir szar mlapos gportalos oldalt, akkor csupán Kicsit megtanulsz HTML-ül :D és könnyen csinálhatsz egy egyszerübb oldalt meglévő kész designokkal. Pár hét alatt megtanulhatod a HTML-t, vagyis az alapokat amit irtam, de csak persze ha van egy kicsi agyad hozzá :p meg hozzáállásod

2010. jan. 30. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!