Segítene nekem valaki? Az egész weboldalkészítéssel kapcsolatban. Nem olyat akarok csinálni, mint a gportal, vagy az mlap, egy kicsit bonyolultabban.
Ehhez van vmi program amivel szerkeszteni lehet az oldalt. Na ezekkel kapcsolatban lenne néhány kérdésem. Aki segítene nekem, az írjon levelet, írja meg az msn címét, ahol mindent elmagyarázhat:D
Nyugi, nem vagyok totális idióta, akinek mindent a szájába kell rágni, csak néhány dolog ködös még...
hackerek is írhatnak:D előre is köszönöm!
17/L
Szerintem akkor menj el egyetemre, és tanulj még egy pár évet programozni :) A tervednek van egypár hibája.
1. Aki mindezt tudja, igen kemény pénzekért írja meg a programot. Nem valószínű, hogy ingyenesen elkezd téged oktatni egy nyilvános fórumon.
2. Ha mindent tudnál is ami ehhez szükséges hová akarod ezeket az oldalakat elhelyezni? Ehhez hatalmas tárterülettel rendelkező szerverek szükségesek, nem hinném, hogy rendelkezel ilyennel.
nos akkor egyszerű.. nem kell ide hatalmas tárhelyű szerverek se semmi
csupán az atw-n vagy más ingyenes tárhelyen regelsz, vagy akár domain-t is vehetsz bár nem hinném hogy akarsz
megtanulod a html alapjait és a neten 1 millio design közül választasz ami neked tetszik, és ha kicsit is értesz a html hez akkor megtudod csinálni , az ilyen szövegek képek elhelyezését meg linkelések ez az
Összegezve ha egyedi oldalt akarsz és nem ilyen szir szar mlapos gportalos oldalt, akkor csupán Kicsit megtanulsz HTML-ül :D és könnyen csinálhatsz egy egyszerübb oldalt meglévő kész designokkal. Pár hét alatt megtanulhatod a HTML-t, vagyis az alapokat amit irtam, de csak persze ha van egy kicsi agyad hozzá :p meg hozzáállásod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!