Ksztella kérdése:
Mindenkilapja kód?
Figyelt kérdés
Mostanában próbálok oldalakat készíteni.Egy kis különlegesség ráférne az oldalamra például egy menü kódra gondoltam vagy régi oldalamon volt egy egész kód is ami a vendégkönyvre,menüre röviden mindent megváltoztatott.Tudom,hogy a mindenkilapja.hu nem a legjobb weblapkészítő oldal (rohamoztak már meg ilyen kommentekkel) nekem csak szimpla kódok kellenének. :) Remélem nem írtam érthetetlenül.Előre is köszönöm a válaszokat! :)2014. okt. 31. 18:41
1/4 anonim válasza:
Nincs mit.
De mit is akarsz tudni?
2/4 A kérdező kommentje:
Egy kódot ami jó a mindenkilapja.hu oldalakra.
2014. nov. 1. 01:05
3/4 anonim válasza:
De mondd már el, hogy mit akarsz vele csinálni mlapon?
4/4 anonim válasza:
Esetleg ha rákeresnél? Nem törne le az ujjad :(
Egyébként: menü html/css, rengeteg van a neten, ha magadtól nem tudsz írni.
Vendégkönyv: PHP, mysqli lekérdezés, esetleg html a form miatt.
Kész kódokat ne várj, esetleg google-t tudom ajánlani. De ha érdekel és TANULNI SZERETNÉL, akkor nyugodtan írj privátot, vagy akár itt is kérhetsz segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!