Tumblr. Hogyan lehet?
Figyelt kérdés
hogyan lehet a tumblr én saját oldalomon ccsinálni egy külön mappát pl? bakkancslista olyanom már van de úgy tenni bele képeket megy idézeteket gogy lehessen rebblogolni megy lájkolni amikor kiposztolom?2014. okt. 24. 22:15
1/3 anonim válasza:
amikor kiposztolod a képet, mondjuk magadról akkor a tag részhez megadod a kulcsszavakat. pl azt, hogy "me" vagy "selfie". ha mindig így teszel, akkor a tumblrneved.tumblr.com/tagged/me (vagy tagged/selfie) oldalon lesznek azok a képek amiket ezzel a tag-el láttál el. utána már ugyanúgy kell megcsinálni a mappát ahogy a bakancslistát csak az elérési névhez azt kell megadni, hogy tumblrneved.tumblr.com/tagged/me
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. okt. 24. 23:55
3/3 anonim válasza:
Azt szeretném kérdezni, kedves kérdező, hogy neked ez működik? Mert én ugyan így csináltam régebben menüpontokat, és jól működtek, de utána hirtelen olyan képek is belekerültek a "mappába", amit nem is azzal a tag-gal láttam el, sőt, még csak nem is címkéztem fel, rosszabb esetben.
Hiába törlöm ki és csinálom újra, ugyan az a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!